Ga naar hoofdinhoud
foto van Escape the Kuip

Escape the Kuip

Escapen uit het stadion!

Stadion Feijenoord De Kuip, de trots van de voetbalclub van Rotterdam-Zuid! Speciaal voor deze prachtige locatie hebben wij een escapegame ontwikkeld die geschikt is als teamuitje voor grote groepen. Ontdek alle verborgen plekken van het stadion, kom op plekken waar je normaal niet komt en probeer ondertussen te ontdekken hoe u moet escapen met uw team!

Een escaperoom is een activiteit waarbij u normaliter fysiek in een kamer wordt opgesloten. Wij doen het deze keer anders….. wij sluiten u op in het stadion! Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels terwijl u zich van ruimte naar ruimte door het stadion verplaatst. Het is dus niet alleen een escapespel, maar u ziet ook nog eens een groot aantal ruimtes van het stadion die normaal niet zomaar geopend zijn (op basis van beschikbaarheid). Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt uit het stadion. Een teamuitje waarbij jullie door goed samen te werken de kans vergroten om te ontsnappen…

Hoe verloopt het programma?

Wij ontvangen u in één van de zalen van het stadion met een drankje. De spanning is al voelbaar…. een bijzondere plek en een bijzonder spel. Gaat het uw team lukken om te escapen?

Zodra iedereen binnen is en een drankje heeft, licht onze spelleider het spel toe, waarna u in teams op pad gaat door de verschillende ruimtes van het stadion. Lukt het uw team om alle breinkrakers op te lossen? Hoe dan ook, u bent in ieder geval op een plek waar u wellicht nog niet eerder geweest bent!

Bent u in alle ruimtes in staat om de benodigde informatie te verzamelen om het eindspel tot een goed einde te kunnen brengen en uiteindelijk te winnen?

Na afloop is er natuurlijk nog een gezellige borrel in De Kuip met een hapje, gezellig buffet of een diner.

Meer weten over dit bedrijfsuitje in de Kuip?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Vergelijkbare bedrijfsuitjes

Back To Top
Zoeken