Skip to content
foto van Escape the Kuip

Escape the Kuip

Escapen uit het stadion!

Stadion De Kuip, de trots van Feyenoord!  Speciaal voor deze prachtige locatie hebben wij een escapegame ontwikkeld die geschikt is als teamuitje voor grote groepen. Ontdek alle verborgen plekken van het stadion, kom op plekken waar je normaal niet komt en probeer ondertussen te ontdekken hoe je moet escapen met jouw team!

Wat kun je verwachten? 

Een escaperoom is een activiteit waarbij je normaliter fysiek in een kamer wordt opgesloten. Wij doen het deze keer anders….. wij sluiten jullie op in het stadion! Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels terwijl jullie je van ruimte naar ruimte door het stadion verplaatsen. Het is dus niet alleen een escape spel, maar je ziet ook nog eens een groot aantal ruimtes van het stadion die normaal niet zomaar geopend zijn (op basis van beschikbaarheid).

Ga jij met de winst naar huis?

Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt uit het stadion. Een teamuitje waarbij jullie door goed samen te werken de kans vergroten om te ontsnappen…

Hoe verloopt het programma?

Wij ontvangen jullie in één van de zalen van het stadion met een drankje. De spanning is al voelbaar…. een bijzondere plek en een bijzonder spel. Gaat het jouw team lukken om te escapen?

Zodra iedereen binnen is en een drankje heeft, licht onze spelleider het spel toe, waarna jullie in teams op pad gaat door de verschillende ruimtes van het stadion. Lukt het jouw team om alle breinkrakers op te lossen? Hoe dan ook, je bent in ieder geval op een plek waar je wellicht nog niet eerder geweest bent!

Zijn jullie in alle ruimtes in staat om de benodigde informatie te verzamelen om het eindspel tot een goed einde te kunnen brengen en uiteindelijk te winnen?

Na afloop is er natuurlijk nog een gezellige borrel in De Kuip met een hapje, gezellig buffet of een diner.

Meer weten over dit bedrijfsuitje in de Kuip?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Vergelijkbare bedrijfsuitjes

Back To Top