Skip to content

Ontdek Rotterdam

Als je Rotterdam echt wil leren kennen zijn wij dé specialisten

Ontdek Rotterdam! De stad waar u voor uw bedrijfsuitje geweest moet zijn. Ongeacht het budget of samenstelling van uw groep, Rotterdam Business Events zorgt ervoor dat u Rotterdam echt leert ontdekken. Een plek waar alles lijkt te kunnen en waar nog heel veel te ontdekken valt. De architecturale hoogstandjes zoals de Markthal, Centraal Station, de Erasmus brug en de bijzondere stadsindeling maken Rotterdam uniek in zijn soort. De prachtige skyline, de diversiteit aan wijken, de hippe koffiebarren en culinaire restaurants geven alle ingrediënten voor een grandioos bedrijfsuitje Rotterdam. Wil je veel van Rotterdam zien? Ga dan op onze “Rotterdam Highlights By Bike”. Rotterdam is groot en de bezienswaardigheden liggen ver uit elkaar. Pak onze fietsen en ga op ontdekkingsreis. Minder zin om te fietsen? Ontdek Rotterdam dan met de TukTuk. Gewapend met een kaart van de stad, een camera en een hele berg vragen gaan jullie op pad om de Tuk Tuk Challenge aan te gaan.

Bekijk uitje

Muziek Bingo Rotterdam

Maak je klaar voor onze feestelijke muziek Bingo! Een unieke draai aan het traditionele bingo-spel, waarbij de kaarten gevuld zijn met (inter)nationale hits en klassiekers.

Vanaf 20 personen
1,5 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

Rotterdam Adventure Game

Voor de liefhebbers van avontuur en snelheid. Een mix van rijden op stoere e-choppers door de stad, teambuilding in het Park van de Euromast en high speed met ribs over de Maas.

Vanaf 36 personen
3 uur
159,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

010 Kings en Queens

Wat gaaf dat Willem-Alexander en Maxima hun 10-jarig jubileum in 010 vierden. Voor deze gelegenheid ontwikkelden wij een citygame met Rotterdamse Kings & Queens.…

Genoemde prijs p.p. bij 24 personen.
2,5 uur
45,00 p.p. excl. btw
Foto Skyline Painting Bedrijfsuitje In Rotterdam
Bekijk uitje

Skyline & Harbour Painting

Rotterdam schilderen vanaf de Euromast of zet je de schildersezel liever langs de Maas?  Met het bedrijfsuitje skyline painting ga je de prachtige skyline van Rotterdam schilderen.

Tot 12 personen
1,5 uur
725,00 excl. btw
Foto Markthal Tijdens Kookworkshop Rotterdam
Bekijk uitje

Kookworkshop Rotterdam Markthal

Iedereen die van goed eten houdt, komt aan z'n trekken in de Markthal en zeker tijdens deze workshop in Rotterdam. Hier vind je ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken.

v.a. 20 personen
3,5 uur
117,50 p.p. excl. btw
Originele Thaise Tuk Tuk In Rotterdam
Bekijk uitje

TukTuk Rotterdam

Een wervelend spel, waarbij je in teamverband spelenderwijs te voet, met OV en tuktuk de stad gaat ontdekken waarbij er onderweg opdrachten worden uitgevoerd.…

Genoemde prijs p.p. bij 24 personen
3 uur
59,95 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

E-chopper citygame

Meet the City, maar dan wel electric! In deze citygame baan je je, gewapend met watertaxivoucher en een stadsplattegrond, een weg door de stad.…

Genoemde prijs geldt bij 24 personen
3 uur
59,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Cursus plat Rotterdams

Een teamuitje voor de echte Rotterdammert. Wat is er gezelliger dan met je vrienden of collega’s op zun Rotterdams een lekker biertje te drinken na een week hard werken?

15 personen
1,5 uur
435,00 excl BTW
Online Bedrijfsuitje Rommel Show
Bekijk uitje

Rotterdamse ‘Gezellige Rommel’-show (online)

Online event vol entertainment Vanuit onze eigen online studio verzorgen we een oergezellige Rotterdamse avond met de onvervalste cursus plat Rotterdams door de enige…

personen in overleg
2 - 2,5 uur
op aanvraag
Bedrijfsuitje De Saboteur Rotterdam
Bekijk uitje

The Saboteur

Gebaseerd op het razend populaire tv-programma ‘Wie is de mol?’ hebben wij ons programma The Saboteur gemaakt. Welk team ontdekt als eerste de saboteur…

Genoemde prijs is v.a. 24 personen
3,5 uur
47,75 p.p. excl. btw
Kaapse Toeren-rotterdam-business-events
Bekijk uitje

Zeelui.. Hoeren.. Kaapse Toeren..

Duik in het roemruchte verleden van de Rotterdamse Kaap. Bezoek de imposante SS Rotterdam, zwalk door Katendrecht en een cursus plat Rotterdams. Rotterdamser wordt het niet!

v.a. 20 personen
3 uur
68,75 p.p. excl. btw
Foto Van Workshop Pijl En Boog Schieten Rotterdam
Bekijk uitje

Shooting Experience

Heb je altijd al willen schieten met verschillende wapens? Ervaar het nu! Bij één van onze unieke teamuitjes, de shooting experience. Wie kan het beste richten? En wie is de waaghals van de groep?

Genoemde prijs geldt v.a. 20 personen
2,5 uur tot 4 uur
43,50 p.p. excl. btw
Foto Van Flikken Uitje
Bekijk uitje

District 010

Laat jullie onderdompelen in een mysterieuze politiezaak en los als team de strafzaak op! Gebaseerd op de tv serie Flikken Rotterdam hebben wij dit dynamische teamuitje ontwikkeld...

v.a. 24 personen
3,5 uur
54,50 p.p. excl. btw
Foto Van Escape Room Rotterdam
Bekijk uitje

Escape & The City Rotterdam

Ben je op zoek naar een spannend bedrijfsuitje met een Escape Room en wil je óók alle hoeken van de prachtige havenstad Rotterdam zien? Dat kan bij ons!

v.a. 20 personen
2,5 uur
52,50 p.p. excl. btw
Ruinning Dinner In Rotterdam
Bekijk uitje

Running Dinner

Ontdek de stad terwijl je geniet van een diner, waarbij elke gang in een ander restaurant geserveerd wordt. Ga op stap met een gids of ontdek de lokaties met het oplossen van puzzels.

prijs obv 20 personen
3,5 uur
93,50 p.p. excl btw
Uitje Het Geheim Van De Laurenskerk
Bekijk uitje

Het Geheim van de Laurenskerk

Probeer met je team de codes te kraken die te vinden zijn op historische plekken in de stad en kom steeds dichterbij ‘Het geheim van De Laurenskerk’!

v.a. 20 personen
3,5 uur
57,75 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Duurzaam Sterker door Strijd

Ga de strijd aan met de elementen! Moeder Natuur heeft de macht, maar kun jij met gebruikmaking van de wetten van de natuur haar met jouw team een beetje volgen?

Genoemde prijs geldt v.a. 20 personen
4 uur
62,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Rotterdam VR Zombie Town

In deze citygame laten wij jullie in teams los in de stad om allerlei vragen, foto- en videopdrachten op te lossen. Welk team weet het meest en voert de opdrachten het best uit?!

Genoemde prijs geldt v.a. 24 personen
3 uur
68,75 p.p. excl. btw
Foto Van Escape The Kuip
Bekijk uitje

Escape the Kuip

Stadion De Kuip, de trots van Feyenoord!  Speciaal voor deze prachtige locatie hebben wij een escapegame ontwikkeld die geschikt is als teamuitje voor grote groepen.

Genoemde prijs geldt v.a. 50 personen
2,5 uur
37,50 p.p excl. btw
Bedrijfsuitje James Bond Rotterdam
Bekijk uitje

James Bond “Secret of the Swan”

Rotterdam is decor voor de nieuwste Bond-film en jij speelt de hoofdrol!! James Bond wordt ontvoerd en aan jullie de taak om hem te vinden en terug te brengen naar zijn Bond Girl.

v.a. 30 personen
3,5 uur
78,50 p.p. excl. btw
Foto Tijdens Bedrijfsuitje Lipdub Maken In Rotterdam
Bekijk uitje

Lipdub maken

Een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen uiteindelijk in één take een liedje playbackt. De workshop lipdub maken staat garant voor een dagdeel improvisatie, creativiteit en hilariteit!

v.a. 15 personen
3 uur
41,25 p.p. excl. btw
Bedrijfsuitje Van Rotterdam Business Events
Bekijk uitje

Battle of the elements

Water, vuur, aarde, lucht en……..bij dit spel gaan jullie het vijfde element ontdekken! Ontdek uit welke types jouw team bestaat en wat jouw bijdrage aan het team is.

Prijs p.p. geldt bij groepen van 20 personen
vanaf 2 uur
vanaf 69,50 p.p. excl. btw
Foto Bedrijfsuitjes Borrelen In Rotterdam Op De Maas
Bekijk uitje

Borrelen op het water

Borrelen op het water Wat is er GERSER dan samen met uw medewerkers, relaties of vrienden de prachtige skyline van Rotterdam vanaf het water…

v.a. 15 personen
3 uur
75,00 p.p. excl BTW
Tenders Uitje Rotterdam
Bekijk uitje

Varende Maasquiz

In dit uitje zitten alle belangrijke Rotterdamse elementen: water, varen, havens en gezelligheid. Vaar over de nieuwe Maas en ontdek al puzzelend Rotterdam.

Genoemde prijs geldt bij 24 personen
3,5 uur
59,95 p.p. excl. btw
Teamuitje Water City Tour Rotterdam
Bekijk uitje

Citytour langs bijzondere bedrijven

Duurzame en MVO-een inspirerende citybiketour langs bijzondere bedrijven. Nieuwe ondernemers, Rotterdam stikt er van! Het is dan ook dé broedplaats voor het nieuwe ondernemen.

v.a. 20 personen
3,5 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

Escape the Sparta stadion

Een escaperoom is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Wij doen het deze keer anders….. wij sluiten jullie op in het Sparta stadion. Welk team weet te ontsnappen?

Vanaf 50 personen
3 uur
37,50 per persoon

Ontdek Rotterdam met één van onze uitjes

Rotterdam heeft een verhaal en veel vernieuwing

Ontdek Rotterdam en het verhaal van de stad, van het bombardement tot de wederopbouw en de Rotterdamse vernieuwingsdrift of bezoek de mooiste plekken van Rotterdam door middel van verschillende groepsuitjes. Rotterdam Business Events heeft een ideale selectie gemaakt van uitjes waarmee u Rotterdam leert ontdekken. Ontdek het Rotterdam van vroeger op een hip vervoermiddel van nu, e-scooter! Of, ga naar het stadion van de oudste voetbalclub van Nederland, Sparta Rotterdam. Hier neemt een oer- Spartaan jullie mee voor een rondleiding achter de schermen van deze roemruchte voetbalclub of speel het Escape the Stadium.

Back To Top