Skip to content

Spelsterrenslag

In een tijd van online games, social media en gadgets blijft het aloude Spel Sterrenslag populair. Speel met je team de bekende ouderwetse spellen en beleef een middag vol actie, plezier en onvergetelijke herinneringen.

Wat kun je verwachten?

Hoe leuk is het om de bekende spellen van Sterrenslag te spelen in een van de oudste parken van Rotterdam. Het Park bij de Euromast. Gezellig, laagdrempelig, ludiek, sfeer verhogend, sportief en uitdagend. Ouderwets in een nieuw jasje!

Het programma 

We verdelen de groep in meerdere teams, waarbij elk team een reeks ludieke sterrenslag opdrachten uitvoert. De meeste van deze opdrachten vereisen optimaal teamwork. Of de opdrachten nu intensief zijn of rustiger uitgevoerd kunnen worden, het draait erom met je team betere resultaten te behalen dan de concurrerende teams.

Spel Sterrenslag is voor iedereen toegankelijk. Ook teamgenoten die minder goed te been zijn kunnen een belangrijke rol spelen als bijvoorbeeld teamcaptain. Tussen de spellen door is er genoeg ruimte om uit te puffen. En het is natuurlijk altijd heel leuk om je team aan te moedigen. Veel onderdelen zijn werkelijk hilarisch om te zien.

Onderdelen waar het spel sterrenslag uit kan bestaan :

  • SKILATLOPEN
  • SUPERSKIPPY
  • DUOLOOP
  • VLIEGEND TAPIJT
  • GLOBE BALL RACE
  • BLINDENRACE

Waar in Rotterdam vind dit teamuitje plaats?

Alle spel lokaties bevinden zich in het park bij de Euromast.

Ga jij met de winst naar huis? 

Welk team voert de opdrachten ook nog eens het beste uit? Mag jouw team zich uitroepen tot sterrenslag topper?

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top