Skip to content
Workshop schermen Rotterdam teamuitje

Workshop Schermen

Schermen is een eeuwenoude sport. Een sport met klasse, waar een zweem van romantiek omheen hangt. Maak met een workshop kennis met deze sport.

Zo gaan wij te werk

Onze professionele scherminstructeur laat jullie graag kennis maken met deze mooie sport. De geschiedenis van het schermen wordt uitgelegd, de verschillende wapens floret, degen en sabel worden getoond en toegelicht.

In deze workshop schermen wordt er gestart met het voetenwerk waarbij de deelnemers in stelling worden gezet en de basis voetpassen, die voor het schermen van essentieel belang zijn, gaan oefenen. Als het voetenwerk onder de knie is, krijgt iedere deelnemer een sabel, handschoen, masker en vest en wordt er over gegaan tot het leren van wering en aanvalstechnieken. Al snel gaan de deelnemers over tot onderling duelleren om deze geleerde technieken in de praktijk te brengen.

Waar vindt dit teamuitje in Rotterdam plaats?

Deze activiteit kan zowel binnen als buiten in een park in de stad of op het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp (alleen bij goed weer) gespeeld worden. Bij slecht weer dienen we, i.v.m. de veiligheid, tegen een meerprijs naar een binnenlocatie uit te wijken.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top