Skip to content

Duurzaam Sterker door Strijd

Ontdek op duurzame wijze onze stad en ga de strijd aan met de elementen! Moeder Natuur heeft de macht, maar kun jij met gebruikmaking van de wetten van de natuur haar met jouw team een beetje volgen?

Wat kun je verwachten?

Duurzaam met jouw team aan de slag? Rotterdam loopt voorop als het om duurzaamheid gaat. Daar kunnen wij als evenementenbureau natuurlijk niet in achter blijven.

Wij spelen dit spel in teams op de fiets. Welk team ontdekt de stad en volbrengt de duurzame challenges het best?

Welke challenges kom je met jouw team tegen? We beginnen met gebruikmaking van de troep die we hebben gemaakt met z’n allen. Kunnen jullie uit de scrapheap iets maken waar jullie verderop in het spel iets aan hebben? Daarna gaan jullie op pad om de elementen te bestrijden in de verschillende challenges. Er is zijn challenges met  water, lucht en aarde. Volbrengen jullie ze allemaal, dan spelen jullie gezamenlijk met de andere teams het eindspel…. de vuur-challenge! Wie deze laatste challenge wint, wint uiteindelijk het spel!

Waar in Rotterdam vindt dit teamuitje plaats?

Dit teamuitje vindt plaats in en rond het centrum van Rotterdam. Begin en eind locatie bepalen we in overleg.

Ga jij met de winst naar huis?

Wint jouw team de vuur-challenge? Dan mogen jullie je het meest duurzame team van de dag noemen en gaan jullie met de winst naar huis.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Vergelijkbare bedrijfsuitjes

Back To Top