Ga naar hoofdinhoud

Indoor Bedrijfsuitje in Rotterdam

Rotterdam Business Events heeft een ruim aanbod gezellige indoor uitjes 

Wil je met je team iets aan teambuilding doen, zijn de doelstellingen behaald, is de beoogde omzet binnen, wil je elkaar beter leren kennen of is er een jubileum te vieren? Allemaal redenen voor een teamuitje!

Niet elk jaargetijde, tijdstip of gelegenheid leent zich voor een outdoor uitje, daarom hebben wij ook een ruim aanbod aan indoor uitjes. Zo hebben we bijvoorbeeld onze pubquiz, music dinner quiz, cursus plat Rotterdams of één van onze escape games. Lekker binnen en geen rekening hoeven houden met het weer. Ook prettig!

Bekijk uitje

Online Pubquizshow

Online Pubquiz: hét leukste alternatief Natuurlijk spelen we liever live met u onze hilarische…

aantal personen in overleg
tijdsduur 1,5 uur - 2 uur
prijs 22,50 p.p. excl. btw
Bedrijfsuitje Rotterdam

Waarom een indoor bedrijfsuitje organiseren?

Een bedrijfsfeest of een activiteit zorgt voor een optimale beleving

Een indoor activiteit of een bedrijfsfeest binnen leent zich uitstekend voor de motivatie onder het personeel. Als bedrijf is dit een goede manier om waardering te tonen voor het harde werk van de werknemers. Een bedankje voor de inzet van het personeel. Met een bedrijfsfeest in Rotterdam worden alle medewerkers in het zonnetje gezet. Wij hebben de ervaring, de kennis en de contacten om uw indoor activiteit of feest in Rotterdam tot een succes te maken. Of je nu gaat voor een rustige activiteit of een spannende Quiz, met 10 of 100 man komt, bij Rotterdam Business Events is geen feest te gek.

Heeft u speciale wensen voor uw indoor activiteit of binnen feest? Geen probleem! Vertel ons uw idee en wij zullen er alles aan doen om er een succes van te maken. Maak plezier! Gezelligheid kent geen tijd.

Back To Top
Zoeken