Skip to content

Indoor Teamuitje in Rotterdam

Rotterdam Business Events heeft een ruim aanbod gezellige indoor uitjes 

Wil je met je team iets aan teambuilding doen, zijn de doelstellingen behaald, is de beoogde omzet binnen, wil je elkaar beter leren kennen of is er een jubileum te vieren? Allemaal redenen voor een teamuitje!

Niet elk jaargetijde, tijdstip of gelegenheid leent zich voor een outdoor uitje, daarom hebben wij ook een ruim aanbod aan indoor uitjes. Zo hebben we bijvoorbeeld onze pubquiz, music dinner quiz, cursus plat Rotterdams of één van onze escape games. Lekker binnen en geen rekening hoeven houden met het weer. Ook prettig!

Bekijk uitje

Citydrawing Rotterdam

Doe mee aan onze inspirerende workshop en laat je begeleiden door een getalenteerde kunstenaar. Leer stap voor stap hoe je jouw eigen meesterwerk op papier kunt toveren

Prijs is tot 15 personen
2 - 2,5 uur
775,00 excl. btw
Bekijk uitje

Muziek Bingo Rotterdam

Maak je klaar voor onze feestelijke muziek Bingo! Een unieke draai aan het traditionele bingo-spel, waarbij de kaarten gevuld zijn met (inter)nationale hits en klassiekers.

Vanaf 20 personen
1,5 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

Sing Along Workshop

Is jouw team gek op zingen? Of wil je echt eens iets anders? Onder bezielende leiding van zangcoach Joia Rath verandert jouw team in een stralend zangkoor.

Genoemde prijs geldt bij 20 personen
1,5 tot 2 uur
895,00 excl. btw
Bekijk uitje

Music & Ice Dinner Quiz

De ijskoude variant op onze Music Dinner Quiz! Dineren op de sfeervol aangeklede en verlichte ijsbaan. Dus trek je warme kleding aan en geniet van deze unieke ervaring!

v.a. 40 personen
5 uur
op aanvraag
Foto Markthal Tijdens Kookworkshop Rotterdam
Bekijk uitje

Kookworkshop Rotterdam Markthal

Iedereen die van goed eten houdt, komt aan z'n trekken in de Markthal en zeker tijdens deze workshop in Rotterdam. Hier vind je ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken.

v.a. 20 personen
3,5 uur
117,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Music Dinner Quiz

Tijdens deze oergezellige avond neemt de dj jullie mee naar de hits van toen! Wie weet wie dit nummer zong, in welk jaar was het een hit, zing het nummer ….! Hilariteit alom!

Genoemde prijs geldt v.a. 40 personen
5 uur
49,50 p.p. excl. btw
Foto Workshop Originele Haka Rotterdam
Bekijk uitje

Workshop Haka Rotterdam

Is je team toe aan een 'energyboost'? Boek dan deze toffe teambuildingsactiviteit en zet als groep een duidelijk standpunt neer met gebruik van lichaam en stem.

vanaf 10 personen
30 minuten
tot 25 personen 550,00 excl. btw
tot 50 personen 695,00 excl. btw
Bekijk uitje

Cursus plat Rotterdams

Een teamuitje voor de echte Rotterdammert. Wat is er gezelliger dan met je vrienden of collega’s op zun Rotterdams een lekker biertje te drinken na een week hard werken?

15 personen
1,5 uur
435,00 excl BTW
Bekijk uitje

Cocktailworkshop Rotterdam

Altijd al eens zelf cocktails willen shaken? Dat kan in onze Cocktailworkshop Rotterdam. Of je nou gaat voor een Caipirinha of een Pornstar Martini. Je leert het tijdens deze workshop.

v.a. 20 personen
1 - 1,5 uur
65,00 p.p. excl. btw
Online Bedrijfsuitje Rommel Show
Bekijk uitje

Rotterdamse ‘Gezellige Rommel’-show (online)

Online event vol entertainment Vanuit onze eigen online studio verzorgen we een oergezellige Rotterdamse avond met de onvervalste cursus plat Rotterdams door de enige…

personen in overleg
2 - 2,5 uur
op aanvraag
Workshop Schermen Rotterdam Teamuitje
Bekijk uitje

Workshop Schermen

Schermen is een eeuwenoude sport. Een sport met klasse, waar een zweem van romantiek omheen hangt. Maak met een workshop kennis met deze sport.…

Genoemde prijs geldt v.a. 20 personen
1,5 uur
49,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

De gozerts tegen de meiden

In deze doldwaze quiz spelen, natuurlijk op z'n Rotterdams, de gozerts tegen de meiden. Een gezellige avond om met je collega's of vrienden voor eens en altijd te bepalen welk geslacht het beste is!!

Genoemde prijs geldt v.a. 20 personen
1,5 uur
43,50 p.p. excl. btw
Barista Workshop Rotterdam Business Events
Bekijk uitje

Masterclass Latte Art Rotterdam

Altijd al benieuwd geweest hoe die prachtige vormpjes in je koffie nou eigenlijk gemaakt worden? In deze uitgebreide masterclass leer je alle in’s & out’s.

Maximaal 20 personen
2,5 - 3 uur
1300,00 excl. btw
Kaapse Toeren-rotterdam-business-events
Bekijk uitje

Zeelui.. Hoeren.. Kaapse Toeren..

Duik in het roemruchte verleden van de Rotterdamse Kaap. Bezoek de imposante SS Rotterdam, zwalk door Katendrecht en een cursus plat Rotterdams. Rotterdamser wordt het niet!

v.a. 20 personen
3 uur
68,75 p.p. excl. btw
2 Deelnemers Tijdens Muziek Workshop Rotterdam
Bekijk uitje

Percussie workshop Rotterdam

Door samen muziek te maken, ontstaan mooie klanken en tevens wordt het onderlinge teamverband versterkt. Laat je verassen door de West-Afrikaanse ritmes tijdens deze workshop.

v.a. 20 personen
1 - 1,5 uur
48,75 p.p. excl. btw
Workshop Bonbon Maken Rotterdam
Bekijk uitje

Workshop bonbons maken Rotterdam

Van chocolade word je gelukkig! Dompel je in deze workshop onder in de wereld van cacao en chocolade en ga zelf aan de slag met het maken van overheerlijke bonbons.

v.a. 20 personen
1,5 - 2 uur
57,50 p.p. excl. btw
Pubquiz Rotterdam
Bekijk uitje

Pubquiz Rotterdam

Pubquiz Rotterdam Populair bedrijfsuitje voor jong en oud De pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen…

Genoemde prijs geldt tot 50 personen
1,5 uur
995,00 excl. btw
Bekijk uitje

Workshop Zwaardvechten

Zwaardvechten met niemand minder dan Mishaël Lopes Cardozo internationaal zwaardmeester en bekend als acteur van o.a. Game of Thrones & VIKINGS.

v.a. 16 personen
1,5 uur
43,50 p.p excl btw
Ruinning Dinner In Rotterdam
Bekijk uitje

Running Dinner

Ontdek de stad terwijl je geniet van een diner, waarbij elke gang in een ander restaurant geserveerd wordt. Ga op stap met een gids of ontdek de lokaties met het oplossen van puzzels.

prijs obv 20 personen
3,5 uur
93,50 p.p. excl btw
Foto Van Escape The Kuip
Bekijk uitje

Escape the Kuip

Stadion De Kuip, de trots van Feyenoord!  Speciaal voor deze prachtige locatie hebben wij een escapegame ontwikkeld die geschikt is als teamuitje voor grote groepen.

Genoemde prijs geldt v.a. 50 personen
2,5 uur
37,50 p.p excl. btw
Foto Tijdens Bedrijfsuitje Lipdub Maken In Rotterdam
Bekijk uitje

Lipdub maken

Een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen uiteindelijk in één take een liedje playbackt. De workshop lipdub maken staat garant voor een dagdeel improvisatie, creativiteit en hilariteit!

v.a. 15 personen
3 uur
41,25 p.p. excl. btw
Foto Van Net Geschilderde Koeien Tijdens Workshop Koe Schilderen Rotterdam
Bekijk uitje

Workshop Koe Schilderen Rotterdam

Maak op een bijzondere manier kennis met de wereld van het schilderen. Je mag je creativiteit namelijk los laten op een koe! Wel eentje van papier-maché natuurlijk.

16 personen
1,5 - 2 uur
46,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Escape the Sparta stadion

Een escaperoom is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Wij doen het deze keer anders….. wij sluiten jullie op in het Sparta stadion. Welk team weet te ontsnappen?

Vanaf 50 personen
3 uur
37,50 per persoon
Escape Game Rotterdam 2 Koffers
Bekijk uitje

Escapegame Deadline

Houden jullie van escape rooms? Deze variant spelen we op elke gewenste locatie. Welk team kraakt binnen 90 minuten de code en redt jullie bedrijf van de ondergang!

v.a. 20 personen
1,5 uur
37,50 p.p. excl. btw
Bedrijfsuitje Rotterdam

Waarom een indoor bedrijfsuitje organiseren?

Een bedrijfsfeest of een activiteit zorgt voor een optimale beleving

Een indoor activiteit of een bedrijfsfeest binnen leent zich uitstekend voor de motivatie onder het personeel. Als bedrijf is dit een goede manier om waardering te tonen voor het harde werk van de werknemers. Een bedankje voor de inzet van het personeel. Met een bedrijfsfeest in Rotterdam worden alle medewerkers in het zonnetje gezet. Wij hebben de ervaring, de kennis en de contacten om uw indoor activiteit of feest in Rotterdam tot een succes te maken. Of je nu gaat voor een rustige activiteit of een spannende Quiz, met 10 of 100 man komt, bij Rotterdam Business Events is geen feest te gek.

Heeft u speciale wensen voor uw indoor activiteit of binnen feest? Geen probleem! Vertel ons uw idee en wij zullen er alles aan doen om er een succes van te maken. Maak plezier! Gezelligheid kent geen tijd.

Back To Top