Skip to content
foto workshop originele Haka Rotterdam

Workshop Haka Rotterdam

Is je team toe aan een ‘energyboost’? Boek dan deze toffe teambuildingsactiviteit en zet als groep een duidelijk standpunt neer met gebruik van lichaam en stem.

In het Nieuw Zeeland van de 18e eeuw voerden verschillende stammen regelmatig strijd met elkaar. Strijd om de basisbehoefte, zoals voedsel, maar ook strijd om land en macht. Begin 19e eeuw ontsnapte een beroemde stamleider Te Rauparaha ternauwernood aan een aanslag, doordat hij onderdak kreeg bij een bevriend stamhoofd in een ondergronds hol. Na deze hachelijke ervaring bedacht hij als ode aan het leven de haka, een dans, die gedanst werd als uiting van kracht, identiteit en overleving. De haka ken je  waarschijnlijk als openingsritueel van The All Blacks, het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland. Zij voeren dit ritueel uit voor elke wedstrijd als uiting van teamgeest, passie en kracht. De haka is bedoeld om hun tegenstanders en toeschouwers te imponeren. Voor de rugby’ers is de haka hun cultureel erfgoed en het uitvoeren ervan is een eerbetoon aan hun voorvaderen.

Wat kun je verwachten van de workshop?

Door middel van een haka wordt door een groep een duidelijk standpunt neergezet door het gebruik van het lichaam en de stem. In deze actieve workshop wordt kennisgemaakt met de haka.  Wij bieden deze teambuildingactiviteit aan in twee verschillende vormen:

  • Energy Boost van 30 minuten
    De energy boost is een cursus van 30 minuten, deze ervaring zorgt voor een oppepper van jullie team en versterkt het onderlinge teamverband.
  • Complete haka van 60 minuten
    In de 60 minuten durende workshop leer je een complete haka, om hem uiteraard daarna uit te voeren in teamverband op een unieke locatie in Rotterdam.

Waar vindt deze workshop plaats?

De workshop kunnen we op diverse locaties organiseren. Ook op jullie eigen locatie.

Meer weten over deze workshop?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top