Ga naar hoofdinhoud
foto workshop originele Haka Rotterdam

Workshop Haka Rotterdam

Workshop Haka Rotterdam

In het Nieuw Zeeland van de 18e eeuw voerden de verschillende stammen regelmatig strijd met elkaar. Strijd om de basisbehoefte, zoals voedsel, maar ook strijd om land en macht.Begin 19e eeuw ontsnapte een beroemde stamleider Te Rauparaha ternauwernood aan een aanslag, doordat hij onderdak kreeg bij een bevriend stamhoofd in een ondergronds hol. Na deze hachelijke ervaring bedacht hij als ode aan het leven de haka, een dans, die gedanst werd als uiting van kracht, identiteit en overleving.De haka kent u waarschijnlijk als openingsritueel van The All Blacks, het nationale rugbyteam van Nieuw-Zeeland. Zij voeren dit ritueel uit voor elke wedstrijd als uiting van teamgeest, passie en kracht. De haka is bedoeld om hun tegenstanders en toeschouwers te imponeren. Voor de rugby’ers is de haka hun cultureel erfgoed en het uitvoeren ervan is een eerbetoon aan hun voorvaderen.Is uw team toe aan een ‘energyboost’? Boek dan deze workshop. Door middel van een haka wordt door een groep een duidelijk standpunt neergezet door het gebruik van het lichaam en de stem. In deze actieve workshop wordt kennisgemaakt met de haka.  Wij bieden deze teambuildingactiviteit aan in twee verschillende vormen:

  • Energy Boost van 30 minuten
    De energy boost is een cursus van 30 minuten, deze ervaring zorgt voor een oppepper van jullie team en versterkt het onderlinge teamverband.
  • Complete haka van 60 minuten
    In de 60 minuten durende workshop leert u een complete haka, om hem uiteraard daarna uit te voeren in teamverband op een unieke locatie in Rotterdam.

Meer weten over deze workshop?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken