Skip to content
foto van workshop pijl en boog schieten Rotterdam

Shooting Experience

Daag je collega’s uit in een actief teamuitje!

Heb je altijd al willen schieten met verschillende wapens? Ervaar het nu! Bij één van onze unieke teamuitjes, shooting experience, heb je de keuze om twee tot vier schietactiviteiten te kiezen. Wie kan het beste richten? En wie is de waaghals van de groep? Kom erachter tijdens dit teamuitje in Rotterdam.

Zo gaan wij te werk

Wij verdelen, op het begin, de groep in teams. Onderling maken maken zij gedurende het programma uit wie zich de scherpschutters van de dag mogen noemen. Hierna volgt een uitgebreide en veilige instructie. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen leren boogschieten? Dan leggen wij jou dit op de beste manier uit. Als je o.a. hebt leren boogschieten ga je als team tegen elkaar strijden op diverse schietactiviteiten. De schietactiviteiten waaruit gekozen kan worden zijn: handboogschieten, kruisboogschieten, luchtbuks schieten, luchtdruk pistool schieten, katapult schieten of blaaspijp schieten. Je hebt met elkaar de keuze om twee tot vier schietactiviteiten te kiezen. 

Waar vindt dit teamuitje in Rotterdam plaats?

Dit is een actief teamuitje dat binnen of buiten gespeeld kan worden op een daartoe aangewezen terrein.

Ga jij met de winst naar huis?

Welk team wordt de winnaar en welk team wordt de verliezer? Oftewel wie krijgt het de komende tijd zwaar op het werk met het verhaal dat je als team verloren hebt? Doe je best, speel veilig en het meest gerichte team krijgt een originele huldiging!

Opmerkingen:

  • Programmaduur: 2,5 – 4 uur (afhankelijk van het aantal te kiezen onderdelen)
  • Let op! Dit is een actief teamuitje waar veiligheid voorop staat. Ga niet voor de grap spelen met de voorwerpen die je overhandigd krijgt. 
  • Het programma van het teamuitje buiten kan ook als teamuitje binnen gespeeld worden. Voor het indoor uitje geldt een toeslag voor de huur van de binnenlocatie.
  • Genoemde prijs is gebaseerd op een locatie in Rotterdam. 

Wil je meer weten over één van de actieve teamuitjes?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of neem gerust contact op met Rotterdam Business events voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top