Skip to content
teamspel cybercrime rotterdam

Cybercrime bedrijfsuitje

Jullie zijn de controle verloren binnen jullie bedrijf De IT specialisten zitten met hun handen in het haar!! Lukt het jullie de controle weer in handen te krijgen?

Zo gaan wij te werk

Het roemruchte hackerscollectief V010 heeft nu de macht over jullie bedrijf. Niets, maar dan ook niets, werkt meer en jullie organisatie ligt volledig plat. Wat nu? Betalen met bitcoins, dat wordt gevraagd, anders zijn de gevolgen niet te overzien. Stel je voor, niemand ontvangt meer salaris en dat is nog maar het begin…

Er is echter nog één kans! Die ene Rotterdamse wizzkid, die gozert die al veroordeeld is voor alle grote cyberaanvallen in de wereld, juist.. de gevreesde hacker en raddraaier P.BELL jr..

Jullie gaan in teams op pad om zo veel mogelijk bitcoins te verzamelen om het losgeld bij elkaar te sparen. Alles in de vijfde versnelling, want haast is geboden!! Alles wordt ingezet, foto’s, video’s , vraag-, doe- en denkopdrachten.

Het belangrijkste wapen in dit duizelingwekkende cyber crime bedrijfsuitje in Rotterdam is jullie iPad. Pak het heft weer in eigen handen en redt jullie bedrijf van de ondergang. Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie. Aan jouw team de taak om in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen. Lukt het jullie de controle over jullie onderneming aan het einde van het spel weer in vertrouwde handen te krijgen?

Je kunt realtime de score van jouw team en de andere teams volgen. Jullie kunnen chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en de andere collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm. Snel, want de tijd tikt weg: jullie hebben  maar 2,5 uur.

Waar in Rotterdam vindt dit teamuitje plaats? 

Het spel speelt zich af in en rond het centrum van Rotterdam waarbij we de start en finish locatie in overleg bepalen.

Opmerkingen:

Wanneer we uitgaan van een compact speelveld (dus alléén in het centrum van de stad) dan vervalt de OV-dagkaart en watertaxivoucher en kunnen we de citygame voordeliger aanbieden vanaf 20 personen. De tijdsduur is dan 2 uur. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijs.

Ga jij met de winst naar huis?

Welk team verslaat het hackerscollectief V010 en zorgt ervoor dat jullie de controle over jullie bedrijf weer terugkrijgen.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top