Ga naar hoofdinhoud
teamspel cybercrime rotterdam

Cybercrime bedrijfsuitje

Cybercrime

U bent de controle verloren binnen uw bedrijf

Uw IT specialisten zitten met hun handen in het haar!! Het roemruchte hackerscollectief V010 heeft nu de macht over uw bedrijf. Niets, maar dan ook niets, werkt meer en uw organisatie ligt volledig plat. Wat nu? Betalen met bitcoins, dat wordt gevraagd, anders zijn de gevolgen niet te overzien. Stel je voor, niemand ontvangt meer salaris en dat is nog maar het begin…

Er is echter nog één kans! Die ene Rotterdamse wizzkid, die gozert die al veroordeeld is voor alle grote cyberaanvallen in de wereld, juist.. de gevreesde hacker en raddraaier P.BELL jr.. Jullie gaan in teams op pad om zo veel mogelijk bitcoins te verzamelen om het losgeld bij elkaar te sparen. Alles in de vijfde versnelling, want haast is geboden!! Alles wordt ingezet, foto’s, video’s , vraag-, doe- en denkopdrachten.

Uw belangrijkste wapen in dit duizelingwekkende cyber crime bedrijfsuitje in Rotterdam is uw iPad. Pak het heft weer in eigen handen en redt uw bedrijf van de ondergang. Een bijna levensechte situatie, die vraagt om onmiddellijke actie. Aan uw team de taak om in recordtempo voldoende geld (bitcoins) te verzamelen om aan de keiharde eisen van de hackers te kunnen voldoen en de controle over uw onderneming aan het einde van het spel weer in vertrouwde handen is.

U kunt realtime de score van uw team en de andere teams volgen. U kunt chatten met de andere teams, communiceren met de meesterhacker en uw collega’s dwarsbomen door ze te trakteren op ludieke gadgets, zoals een gebroken scherm. Snel, want de tijd tikt weg: u heeft maar 2,5 uur.

* Wanneer we uitgaan van een compact speelveld (dus alléén in het centrum van de stad) dan vervalt de OV-dagkaart en watertaxivoucher en is de prijs vanaf 20 personen € 29,50 p.p. excl.btw.

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken