Skip to content

Een duurzaam en MVO-bedrijfsuitje

Dat kan, in de stad van het nieuwe ondernemen

Duurzaam?

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen worden in Nederland vaak door elkaar gebruikt. Het toevoegen van waarde aan zowel People, Planet als Profit. Rotterdam wemelt van de bedrijven die zich richten op nieuwe marktkansen, groei en innovatie met winst voor mens, maatschappij en milieu.

Rotterdam, duurzame stad

Wist je dat Rotterdam, dé havenstad van Nederland, door middel van verschillende duurzaamheidsprogramma’s steeds groener en schoner wordt? Verschillende gemeentes in en rondom Rotterdam doen er alles aan om de lucht- en waterkwaliteit te verbeteren. Als gemeente kunnen zij dit echter niet alleen. Daarom is er een aantal jaar geleden gekozen voor een aanpak waarbij we als ondernemers, maatschappelijke partners en burgers de handen ineen slaan en samenwerken.

Duurzaam bedrijfsuitje!

Om te zorgen dat u met uw organisatie ook een bijdrage kunt leveren aan de 3 P’s hebben wij een aantal duurzame bedrijfsuitjes ontwikkeld. Een voorbeeld hiervan is ‘Plastic vissen op de Rotte en lekker eten bij Rebelz.’ Wanneer je als team, afdeling of bedrijf mee vist, heb je niet alleen een leuke dag met collega’s, je werkt ook nog eens samen aan een mooi doel: de Rotterdamse rivieren plasticvrij maken! Door actief aan de slag te gaan voor een goed doel bevordert dit de teamspirit en genereert het positieve energie bij de jou en je collega’s. Naast de duurzame uitjes bieden wij verschillende mogelijkheden voor een verantwoorde lunch, koffie en thee of een uitgebreide borrel aan boord.

Bekijk uitje

Duurzaam Sterker door Strijd

Ga de strijd aan met de elementen! Moeder Natuur heeft de macht, maar kun jij met gebruikmaking van de wetten van de natuur haar met jouw team een beetje volgen?

Genoemde prijs geldt v.a. 20 personen
4 uur
62,50 p.p. excl. btw
Afbeelding Man Bedrijfsuitje Help Een Ander Rotterdam
Bekijk uitje

Help een ander

Help een ander en lever zo een bijdrage aan de samenleving. Ga bijvoorbeeld met het hele team klussen op de zorgboerderij of ga aan de slag bij een ander maatschappelijk project!

Op aanvraag
In overleg
In overleg
Teamuitje Water City Tour Rotterdam
Bekijk uitje

Citytour langs bijzondere bedrijven

Duurzame en MVO-een inspirerende citybiketour langs bijzondere bedrijven. Nieuwe ondernemers, Rotterdam stikt er van! Het is dan ook dé broedplaats voor het nieuwe ondernemen.

v.a. 20 personen
3,5 uur
op aanvraag

Duurzaam bedrijfsuitje iets voor jullie?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag

Duurzaam bedrijfsuitje | Dus ben jij samen met jouw collega’s toe aan een origineel bedrijfs- of groepsuitje? Eén met veel actie en uitdaging waarin je tegelijkertijd ook duurzaam bezig bent en iets kan betekenen voor de stad? Dan zijn onze duurzame bedrijfsuitjes dé ideale uitjes voor jou! Een duurzaam bedrijfsuitje bij Rotterdam Business Events betekent actie, avontuur en plezier waarbij duurzaamheid centraal staat. Zo beleven jullie het leukste uitje in Rotterdam en doen jullie iets terug voor de stad.

Back To Top