skip to Main Content

Wat bieden wij

Rotterdam Business Events is een allround evenementenbureau dat zich bezig houdt met drie takken van sport binnen de evenementenbranche, namelijk:

Bedrijfsuitjes – Evenementen & Catering – Workshops

Bedrijfsuitjes

Als ‘010’ kenner bij uitstek, organiseert Rotterdam Business Events met veel plezier uw activiteit in Rotterdam. Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod. De Euromast, de Markthal, het Nieuwe Luxor theater, de Erasmusbrug, de Laurenskerk, Historisch Delfshaven en de vele musea zijn een kleine greep uit ons grote aanbod. Ook de minder bekende plekjes voor uw activiteiten in Rotterdam zijn bij ons bekend en zeker de moeite waard voor u om te zien en te beleven.

Rotterdam is de stad waar u voor uw bedrijfsuitje geweest moet zijn! Met verschillende tours door de haven, het strand of door het centrum, laat Rotterdam Business Events uw bedrijf door middel van verschillende spelprogramma’s zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort. Bent u op zoek naar een leuke dag in Rotterdam met collega’s of relaties. Bekijk ons overzicht van live bedrijfsuitjes, online bedrijfsuitjes of neem contact met ons op of neem contact met ons op voor een maatwerk programma.

Bekijk ons aanbod

Evenementen & Catering

De opening van uw nieuwe pand, het 50-jarig bestaan van uw bedrijf, een interactief symposium of congres voor uw relaties of de lancering en perspresentatie van een nieuw product? Allemaal zogenaamde bedrijfsevenementen, die we speciaal mét en vóór u op maat kunnen maken. Rotterdam Business Events is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor relaties én medewerkers en heeft originele ideeën en de know-how om deze evenementen voor uw business tot een succes te maken.

Bekijk ons aanbod

Workshops

Rotterdam Business Events biedt een groot assortiment van workshops aan. Een gezellige Rotterdam workshop maakt van uw dagje uit met collega’s, familie of vrienden iets heel bijzonders. Ons aanbod is zo divers dat we voor elke gelegenheid een passend uitje organiseren. Ga helemaal uit je dak met het maken van Bonbons, maak de gekste figuren in een masterclass Latte Art, of laat je verbazen tijdens een workshop goochelen. Werk samen, ga de strijd aan of relax. Bij Rotterdam Business Events worden de workshops geheel op maat aangeboden.

Bekijk ons aanbod
Back To Top
Zoeken