Skip to content

Bedrijfsuitje in Rotterdam en omstreken

✓ Alleen zelfontwikkelde uitjes  ✓ Al 20 jaar de specialist in bedrijfsuitjes  ✓ Snel en goed geregeld

Foto Markthal Tijdens Kookworkshop Rotterdam
Originele Thaise Tuk Tuk In Rotterdam
Foto Workshop Originele Haka Rotterdam
Online Bedrijfsuitje Rommel Show
Bedrijfsuitje De Saboteur Rotterdam
Workshop Schermen Rotterdam Teamuitje
Bedrijfsuitje Rib Boot Varen In Rotterdam
Barista Workshop Rotterdam Business Events
Kaapse Toeren-rotterdam-business-events
2 Deelnemers Tijdens Muziek Workshop Rotterdam
Foto Van Workshop Pijl En Boog Schieten Rotterdam
Teamuitje Boogschieten Rotterdam
Workshop Bonbon Maken Rotterdam
Pubquiz Rotterdam
Foto Van Flikken Uitje
Foto Van Escape Room Rotterdam
Foto Tijdens Valkeniers Workshop Rotterdam
Ruinning Dinner In Rotterdam
Uitje Het Geheim Van De Laurenskerk
Foto Van Escape The Kuip
Afbeelding Man Bedrijfsuitje Help Een Ander Rotterdam
Bedrijfsuitje James Bond Rotterdam
Foto Tijdens Bedrijfsuitje Lipdub Maken In Rotterdam
Bedrijfsuitje Van Rotterdam Business Events
Foto Bedrijfsuitjes Borrelen In Rotterdam Op De Maas
Teamuitjes Van Rotterdam Business Events
Man Wil Schieten Met Pijl En Boog Tijdens Archery Tag Rotterdam
Foto Van Net Geschilderde Koeien Tijdens Workshop Koe Schilderen Rotterdam
Tenders Uitje Rotterdam
Bedrijfsuitje Hand In Zand Kameraden
Teamuitje Water City Tour Rotterdam
Escape Game Rotterdam 2 Koffers

Rotterdam Business Events | Specialist in Rotterdamse bedrijfsuitjes

Bedrijfsuitje Rotterdam | Rotterdam, de stad waar u voor uw bedrijfsuitje geweest moet zijn! Rotterdam is echt de place to be en de Lonely Planet zette Rotterdam in de top 10 van must-see steden voor toeristen. Steeds vaker verschijnen er prijzende media berichten al over deze prachtige havenstad. De architectuur is indrukwekkend en trekt publiek vanuit alle hoeken van de wereld. Volgens de internationale pers behoort Rotterdam bij de top 10 van mooiste steden en we zien onze stad steeds vaker verschijnen in allerlei kranten en artikelen. Een geweldig uitgangspunt voor een fantastisch bedrijfsuitje voor succcesvolle organisaties. Met verschillende toeren door de Haven, het strand of door het centrum, laat Rotterdam Business Events uw bedrijf door middel van verschillende spelprogramma’s zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort. Bent u op zoek naar een leuke dag in Rotterdam met collega’s of relaties. Bekijk ons overzicht van bedrijfsuitjes of neem contact met ons op voor een maatwerk programma.

Als ‘010’ kenner bij uitstek, organiseert Rotterdam Business Events met veel plezier uw bedrijfsuitje in Rotterdam. Alle Rotterdamse trekpleisters zijn verwerkt in ons aanbod.. denk hierbij aan De Euromast, De Markthal, Het Nieuwe Luxor theater, De Erasmusbrug alias De Zwaan, De Laurenskerk, Historisch Delfshaven en de vele musea… maar ook de minder bekende plekjes voor bedrijfsuitjes in Rotterdam zijn bij ons bekend en zeker de moeite waard voor u om te zien en te beleven. Geef uw bedrijf de ultieme beleving en kijk in de selectie hierboven voor de diversiteit die wij u aanbieden. Met onze bedrijfsuitjes beleeft jouw team, afdeling of bedrijf een superleuk uitje in de mooiste stad van Nederland. De meerwaarde van een bedrijfsuitje van Rotterdam Business Events is dat onze teamuitjes verder gaan dan vermaak en plezier. Wij regelen het!

Rotterdam is hot

Rotterdam is een trending. Waarom combineert u dat niet met een bedrijfsuitje? Er zijn vele mogelijkheden om een leuk bedrijfsuitje te organiseren in Rotterdam en omgeving. Rotterdam is de stad die de laatste tijd in vele (internationale) mediaberichten beschreven wordt als dé stad van Nederland. En wij begrijpen als geen ander waarom. In diverse media zoals The Lonely Planet en The New York Times wordt Rotterdam geprezen om de hoogstaande architectuur en waarom het zeker een bezoekje waard is. Bedrijven organiseren bedrijfsuitjes om de medewerkers een leuke dag te bezorgen. Met actieve, duurzame of activiteiten aan het water waarbij je de stad ontdekt wordt de dagelijkse routine van het werk doorbroken en leert men elkaar op een andere manier kennen.

Voetbal Bedrijfsuitje In Rotterdam

De ingrediënten voor een leuk uitje met het bedrijf in Rotterdam

De architecturele hoogstandjes zoals de Markthal, Centraal Station en het gebouw De Rotterdam en de bijzondere stadsindeling maken Rotterdam uniek in zijn soort. De prachtige skyline, de diversiteit aan wijken, de hippe koffiebarren en culinaire restaurants geven alle ingrediënten voor een grandioos bedrijfsuitje in Rotterdam. De verschillende groepsuitjes die wij als Rotterdam Business Events organiseren voor teams, afdelingen of complete bedrijven door het centrum, de haven en de wijken van Rotterdam zullen de prachtige stad laten zien. Rotterdam staat in de internationale media bekend als de mooiste stad van Europa en de wereld. We willen graag laten zien waarom Rotterdam zo mooi is. U ontdekt de geschiedenis van de stad, maar u ziet ook de nieuwe ontwikkelingen. Rotterdam is bijvoorbeeld in Nederland voorloper op architecturaal vlak. Grootschalige projecten zoals De Markthal en De Rotterdam zijn hier tot stand gekomen en hebben internationaal naam gemaakt. Ook heeft de stad een rijke geschiedenis en kunt u plaatsen bezoeken zoals de Oude Haven, Delfshaven en Katendrecht waar u het nostalgische deel van de stad kunt bezoeken. U wilt toch hier graag uw persoonsuitje van het jaar organiseren? Genoeg redenen! Rotterdam, de stad waar u geweest moet zijn.

Bierproeverij Bedrijfsuitje In Rotterdam

Rotterdam Business Events | Evenementenbureau voor uw bedrijfsuitje Rotterdam

Als echt “010” specialist mogen wij graag uw Rotterdamse bedrijfsuitje of personeelsuitje tot in de puntjes verzorgen. Met onze ervaren organisatie geven wij met heel veel plezier invulling aan uw uitje in Rotterdam met diverse activiteiten of workshops. In onze bedrijfsuitjes zijn alle Rotterdamse iconen verwerkt zoals de Laurenskerk, de Markthal, de Euromast, de Erasmusbrug, het Nieuwe Luxor Theater, de Erasmusbrug, de Koopgoot, de vele musea en de bijzondere wijken zoals Katendrecht en het pittoreske Delfshaven. Daarnaast hebben wij door onze kennis en ervaring ook een aantal diamantjes in onze catalogus die minder bekend zijn bij het grote publiek, maar minstens zo geweldig. Wij hebben ook diverse bijzondere vormen van vervoer om uw gezelschap gedurende de dag of avond de stad  te laten beleven en ervaren. U scheurt bijvoorbeeld met de watertaxi over de Rotterdamse wateren. Met onze organisatie die inmiddels meer dan 10 jaar ervaring heeft in deze regio en volledig gespecialiseerd is in Rotterdam en omstreken kunnen wij kleine, maar ook hele grote gezelschappen een originele ervaring bieden.

Wij van Rotterdam Business Events zijn een evenementenbureau in Rotterdam en organiseren voor uw personeel de tofste bedrijfsuitjes. Wij zorgen er met plezier voor dat alle evenementen een succes worden. We verzorgen workshops, uitjes en evenementen voor verschillende doelgroepen met de focus op bedrijven. Dus, bent u opzoek naar een organisatie die voor u een perfecte dag organiseert? Dan bent u ons aan het juiste adres! Daarbij hebben wij de afgelopen 25 jaar een grote verscheidenheid aan verschillende evenementen mogen organiseren. Wij zijn erg trots dat we hieraan hebben mogen bijdragen. Van kleinschalig opera diner voor 7 personen tot de landelijke Politiedag in Utrecht met 10.000 bezoekers. De variatie aan evenementen die we hebben georganiseerd is groot en daarmee is voor ons niets te gek. Laat ons weten hoe uw perfecte evenement eruitziet en wij gaan de uitdaging graag aan!

Back To Top