Skip to content
foto van Escape room Rotterdam

Escape & The City Rotterdam

Ben je op zoek naar een spannend bedrijfsuitje met een Escape Room en wil je óók alle hoeken van de prachtige havenstad Rotterdam zien? Dat kan bij ons!

Escape & The City is een bedrijfsuitje waarbij u Rotterdam verkent en diverse vragen beantwoordt. Op een afgesproken tijdstip worden jullie fysiek opgesloten in een Escape room Rotterdam! Door puzzels op te lossen kunnen jullie ontsnappen. Durven jullie deze uitdaging aan te gaan?

Zo gaan we te werk

Hoe leer u een stad het beste kennen? Juist door je er dwars doorheen te verplaatsen! Dit spelprogramma neemt jullie op speelse wijze mee langs alle highlights van de stad. Daarnaast ervaren jullie een echte Escape room Rotterdam! Een escape room is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels. Je krijgt hiervoor in de regel een uur de tijd. Het spel is zo uitdagend, dat maar een klein deel van alle groepen zonder hulp ontsnapt…Je speelt het spel met een kleine groep mensen. Hoe minder spelers, des te groter de uitdaging. Door goed samen te werken vergroot je de kans om te ontsnappen, omdat je door overleg sneller tot een oplossing komt.

Na de ontvangst op de afgesproken locatie starten we het spel. De deelnemers worden verdeeld in 5 teams (dit kunnen jullie vooraf zelf indelen) en krijgen een map met vragen, een kaart van de stad en een OV-dagkaart. Jullie zetten een route uit die de meeste punten oplevert. Welk team doet dit het beste?

Zet de route uit, verken de stad en achterhaal de antwoorden op alle vragen. Je reist door Rotterdam met de tram, metro, watertaxi of de benenwagen naar alle verborgen plekjes van de stad. Onderweg moeten nog een paar bijzondere opdrachten uitgevoerd worden, waar we ludiek fotomateriaal van willen zien! Eén van deze opdrachten is dat elk team op een vooraf gestelde tijd zich moet melden bij een Escape Room.

Waar vindt dit bedrijfsuitje plaats in Rotterdam?

De opdrachten en de escape room worden allen in en rondom het centrum van Rotterdam uitgevoerd. Start en finish locatie bepalen we in overleg.

Dit Rotterdamse teamuitje is uit te breiden met een afsluitende borrel en/of diner. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Ga jij met de winst naar huis? 

Welk team kiest de slimste route, is het snelst en haalt ook nog eens de meeste punten op door de opdrachten goed uit te voeren..

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top