Ga naar hoofdinhoud
foto tijdens bedrijfsuitje Lipdub maken in rotterdam

Lipdub maken

Lipdub maken Rotterdam

Een lipdub is een videoclip waarin een groep mensen uiteindelijk in één take een liedje playbackt. De mensen nemen de playback van elkaar over en de camera volgt hen. Een workshop lipdub maken staat garant voor een dagdeel improvisatie, creativiteit, spontaniteit en hilariteit!Een lipdub maken in Rotterdam is een geweldige activiteit voor een bedrijfsuitje, schoolactiviteit, vrijgezellenfeest of familiedag. Voor ontspanning, als teambuilding, om cadeau te geven of ter promotie van je school, club of bedrijf.Het draaiboek voor de lipdub wordt zoveel mogelijk van tevoren samengesteld. Dit doen we in overleg met u. U kiest zelf een locatie (dit kan zowel binnen als buiten zijn) en een lied. Aan de hand daarvan maken we een draaiboek waarin we suggesties doen voor de aankleding en attributen. In samenspraak verdelen we de groep van te voren in kleinere groepjes, in het draaiboek komt deze rolverdeling ook te staan.

Het maken van de lipdub Rotterdam! 

Van tevoren maken we de route die tijdens de lipdub gelopen wordt. Daarna gaan we met de groep beginnen met een lipdub maken. Voor het opnemen en de repetities trekken we meestal 2,5 uur uit. Wij nemen de muziek en de geluidsinstallatie voor de muziek mee. Met de groep nemen we enkele malen de route door en na een aantal repetities met en zonder de camera nemen we de definitieve lipdub op!

Nagenieten  

Ter plekke kunt u de ruwe versie van de lipdub bekijken. Na een paar dagen ontvangt u de afgemonteerde versie van de lipdub digitaal.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken