Ga naar hoofdinhoud
Foto van flikken uitje

District 010

District 010

Los de strafzaak op!

Bevestigd door onze burgemeester dat een mooie stad als Rotterdam een sterk rechercheteam goed kan gebruiken. Dit is uiteindelijk ook uitgekomen. Sinds 2015 is de bekende tv serie ‘Flikken’ ook neergestreken in Rotterdam. Wij hebben er een bedrijfsuitje van gemaakt met nieuwe verhaallijnen, dynamisch en ruig van opzet, wat past bij een wereldstad als Rotterdam.

Laat u onderdompelen in een mysterieuze politiezaak! Met het bedrijfsuitje District 010 komt u langs bijzondere plekken in Rotterdam om de zaak op te lossen. Wie zijn er allemaal verdacht? Gebruik de juiste ondervragingstechnieken en kom erachter wie de verdachten zijn en wie de uiteindelijke schuldige is. Wellicht weet die ondernemer van de Markthal wel meer. Of misschien heeft de koffiebarista van Nieuw Rotterdams Cafe iets verdachts gezien?

Uw detective-skills kunt u in de strijd gooien om deze zaak  succesvol af te ronden. Wat voor onderzoek gaat u opstarten op de crime scene? Een sporenonderzoek om eventuele vingerafdrukken te verzamelen? Of meteen het gebied verkennen en kijken naar aanknopingspunten met de zaak.

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje komt u langs iconische gebouwen van Rotterdam. Samen met uw team ontdekt u de stad, zoekt u de aanwijzingen en lost de vragen op die leiden naar de uitkomst van de strafzaak. Wees slim en creatief, ga als rechercheteam aan het werk en laat de missie slagen! Na het bedrijfsuitje gaat het hoofdbureau aan de slag om te bepalen welk team dit het best gedaan heeft en het dichtst bij de uitkomst zat of zelfs de dader ontmaskerd heeft.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken