Skip to content
Foto van flikken uitje

District 010

Laat jullie onderdompelen in een mysterieuze politiezaak en los als team de strafzaak op! Gebaseerd op de tv serie Flikken Rotterdam hebben wij dit dynamische teamuitje ontwikkeld.

Zo gaan wij te werk

In 2015 is de bekende tv serie ‘Flikken’ neergestreken in Rotterdam. Wij hebben er een bedrijfsuitje van gemaakt met nieuwe verhaallijnen, dynamisch en ruig van opzet, wat past bij een wereldstad als Rotterdam.

Met het bedrijfsuitje District 010 kom je langs bijzondere plekken in Rotterdam om de zaak op te lossen. Wie zijn er allemaal verdacht? Gebruik de juiste ondervragingstechnieken en kom erachter wie de verdachten zijn en wie de uiteindelijke schuldige is. Wellicht weet die ondernemer van de Markthal wel meer. Of misschien heeft de koffiebarista van Nieuw Rotterdams Cafe iets verdachts gezien?

Jullie detective-skills kunnen jullie in de strijd gooien om deze zaak  succesvol af te ronden. Wat voor onderzoek gaan jullie opstarten op de crime scene? Een sporenonderzoek om eventuele vingerafdrukken te verzamelen? Of meteen het gebied verkennen en kijken naar aanknopingspunten met de zaak.

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje kom je langs iconische gebouwen van Rotterdam. Samen met jouw team ontdekt je de stad, zoek de aanwijzingen en lost de vragen op die leiden naar de uitkomst van de strafzaak. Wees slim en creatief, ga als rechercheteam aan het werk en laat de missie slagen!

Waar vindt dit teamuitje in Rotterdam plaats? 

Dit spel wordt gespeeld in en rondom het centrum van Rotterdam. De start en finish locatie bepalen we in overleg.

Ga jij met de winst naar huis? 

Na het bedrijfsuitje gaat het hoofdbureau aan de slag om te bepalen welk team dit het best gedaan heeft en het dichtst bij de uitkomst zat of zelfs de dader ontmaskerd heeft.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top