skip to Main Content

Wie zijn wij?

Rotterdam Business Events wordt gerund door een team van evenementenfanaten onder leiding van Daniëlle de Wilde. Wij hebben allemaal een Rotterdams hart en de Maas stroomt door onze aderen. Kom niet aan Rotterdam, want dan kom je aan ons! Daarnaast zijn we gek op evenementen, in welke vorm dan ook. Teamuitjes, de opening van een pand, een jubileumfeest, een businesstalkshow, een personeelsfeest… het maakt niet uit! Voor elk onderdeel hebben we een professional zitten, die niets liever doet dan uw evenement, klein of groot, vorm te geven. Wij zijn blij als u blij bent! 

Ons teamuitjes-team

Wij werken met een vast team op kantoor, dat zich bezighoudt met de verkoop, administratie en natuurlijk de planning. En daarnaast hebben we een poule van eventbegeleiders die de evenementen uitvoeren en begeleiden.

Hoewel de naam doet vermoeden dat wij alleen in Rotterdam werken, moeten we dat toch ontkrachten… In Rotterdam zijn wij inderdaad de specialist op het gebied van teamuitjes, echter daar buiten doen we ook allerhande andersoortige evenementen. Rotterdam is namelijk een merk, een merk wat staat voor trots, betrouwbaarheid, vernieuwend, recht-toe-recht-aan, groots en gers. En dat merk past bij ons!

Zoals gezegd wordt Rotterdam Business Events geleid door Daniëlle de Wilde. Zij is, na haar studie aan de Hoge Hotelschool Den Haag, in 1994 haar carriere gestart in de partycatering. In 2002 was zij één van de oprichters van Rotterdam Business Events. Van bedrijfsopening tot op maat gemaakt symposium voor een landelijke bank. En van speciaal ontwikkeld operadiner voor een select gezelschap van 7 personen tot een open dag van een overheidsdienst voor 10.000 personen… En alles wat daar tussen ligt, heeft ze de afgelopen jaren al georganiseerd!

Haar kijk op de onderstaande zaken zitten diep geworteld in de organisatie en het hele team staat hier achter.

Onze Quotes

De quotes die hierbij horen zijn:

Zakendoen:

‘Het allerbelangrijkst in zakendoen is… doen wat je beloofd hebt! Dat is kwaliteit! En liefst nog een beetje meer…!’

Evenementen:

‘Kan niet, bestaat niet! Hoe moeilijker, hoe leuker!’

Rotterdam:

“Rotterdammer zijn, heeft heel lang betekend ‘trots zijn op iets, wat iemand van buitenaf niet begreep’. Tegenwoordig merk ik dat steeds meer Nederlanders en toeristen Rotterdam ‘gers’ vinden en daar word je als echte Rotterdammer dan alleen nog maar nog trotser van! Om in deze wereldstad te mogen werken met dit team, steeds weer nieuwe en verrassende arrangementen te ontwikkelen en elke dag onze relaties en deelnemers blij te mogen maken in deze stad, dat is gers! Rotterdam is gers… ik ben een trotse Rotterdammer!”

Back To Top
Zoeken