Skip to content

Speurtocht door Rotterdam | Zoek dé hotspots in Rotterdam!

Speurtocht door Rotterdam | Bent u een echte speurneus en wilt u tegelijkertijd genieten van Rotterdam? Doe dan een speurtocht dwars door Rotterdam! Rotterdam heeft veel hotspots en veel bezienswaardigheden die u niet mag missen. Steeds meer mensen ontdekken Rotterdam tijdens onze speurtochten. De speurtochten zijn met zorg samengesteld waardoor u de prachtige staaltjes van moderne architectuur, uitstekende restaurants en leuke attracties gedurende de speurtocht zult tegenkomen. Onderweg heeft u genoeg tijd om uw ogen uit te kijken en de mooiste selfies te maken. Wist u dat één van de meest fotogenieke locaties van Rotterdam te vinden is op Katendrecht? Vanaf hier heeft u een sensationeel uitzicht over de skyline van Rotterdam en ziet u onder andere het gebouw De Rotterdam, de Montevideo en de Erasmusbrug. Zo ontdekt u meer van Rotterdam en leert u onze havenstad nóg beter kennen. Komt u mee speuren? Bekijk hier onze leukste speurtochten!

De leukste speurtocht door Rotterdam | Rotterdam Business Events

Een speurtocht voorbereiden kost vaak veel tijd, zeker in een stad als Rotterdam. Rotterdam is een stad die u moet ervaren. Ontdek Rotterdam; deze jonge wereldstad met een onstuimig kloppend hart.

Rotterdam is een stad apart. Een fantastische stad. Een stad waar veel te doen is, maar ook een stad met een rijke geschiedenis. Mede door haar rijke geschiedenis is Rotterdam dé ultieme stad voor een speurtocht. Rotterdam Business Events organiseert de leukste speurtochten die u dwars door Rotterdam begeleiden. Met allerlei routemogelijkheden, tussentijdse opdrachten en vragen beleeft u samen met uw collega’s de leukste speurtocht.

Speurtocht door Rotterdam teamuitje

De stad aan de Maas heeft de laatste jaren vanwege haar moderne architectuur een grote naam opgebouwd. Zowel in Nederland als in het buitenland. Rotterdam staat nationaal en internationaal bekend als architectuurstad. Dit heeft zij te danken aan de vele staaltjes vernieuwende bouwkunsten die door heel de stad te bewonderen zijn. De prachtige Erasmusbrug, de kubus woningen en het Centraal Station. Rotterdam is een broedplaats voor mooie gebouwen, trendy clubs, hippe restaurants en een smeltkroes van culturen. Rotterdam telt meer dan 170 nationaliteiten. Wat u hiervoor terugkrijgt? Heerlijk eten, diversiteit, een mengelmoes van muziek én het gezelligste feest van de stad; het Zomercarnaval.

Speurt u mee? | Bedrijfsuitje

Om te voorkomen dat u en uw teamgenoten razendsnel de speurtocht doorzoeven, stellen wij de speurtochten zo samen dat deze vragen en opdrachten bevatten die niet snel op te lossen zijn. Daarnaast houden wij rekening met het feit dat een speurtocht tussenstops bevat zodat u genoeg tijd heeft om het mooie Rotterdam te kunnen bewonderen.

Back To Top