Ga naar hoofdinhoud

Ontdek de kracht van workshops in Rotterdam

Rotterdam Business Events organiseert voor jou een unieke workshop

Ben je op zoek naar een effectieve manier om jouw team te versterken en te inspireren? Overweeg dan een inspirerende workshop in Rotterdam! Rotterdam Business Events biedt een breed scala aan creatieve en unieke workshops die perfect zijn voor teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en het stimuleren van samenwerking. Waarom zou je een workshop organiseren en wat zijn de mogelijkheden voor een originele workshop? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden die we bieden om jouw team naar een hoger niveau te tillen.

Foto Skyline Painting Bedrijfsuitje In Rotterdam
Bekijk uitje

Skyline & Harbour Painting

Rotterdam schilderen vanaf de Euromast of zet je de schildersezel liever langs de Maas?  Met het bedrijfsuitje skyline painting ga je de prachtige skyline van Rotterdam schilderen.

Tot 12 personen
1,5 uur
725,00 excl. btw
Foto Markthal Tijdens Kookworkshop Rotterdam
Bekijk uitje

Kookworkshop Rotterdam Markthal

Iedereen die van goed eten houdt, komt aan z'n trekken in de Markthal en zeker tijdens deze workshop in Rotterdam. Hier vind je ingrediënten en etenswaren uit alle windstreken.

v.a. 20 personen
3,5 uur
125,50 p.p. excl. btw
Foto Workshop Originele Haka Rotterdam
Bekijk uitje

Workshop Haka Rotterdam

Is je team toe aan een 'energyboost'? Boek dan deze toffe teambuildingsactiviteit en zet als groep een duidelijk standpunt neer met gebruik van lichaam en stem.

vanaf 10 personen
30 minuten
tot 25 personen 550,00 excl. btw
tot 50 personen 695,00 excl. btw
Cocktailworkshop Rotterdam
Bekijk uitje

Cocktailworkshop Rotterdam

Altijd al eens zelf cocktails willen shaken? Dat kan in onze Cocktailworkshop Rotterdam. Of je nou gaat voor een Caipirinha of een Pornstar Martini. Je leert het tijdens deze workshop.

v.a. 20 personen
1 - 1,5 uur
65,00 p.p. excl. btw
Workshop Schermen Rotterdam Teamuitje
Bekijk uitje

Workshop Schermen

Schermen is een eeuwenoude sport. Een sport met klasse, waar een zweem van romantiek omheen hangt. Maak met een workshop kennis met deze sport.…

Genoemde prijs geldt v.a. 15 personen
1,5 uur
39,50 p.p. excl. btw
Barista Workshop Rotterdam Business Events
Bekijk uitje

Masterclass Latte Art Rotterdam

Altijd al benieuwd geweest hoe die prachtige vormpjes in je koffie nou eigenlijk gemaakt worden? In deze uitgebreide masterclass leer je alle in’s & out’s.

Maximaal 20 personen
2,5 - 3 uur
1060,00 excl. btw
2 Deelnemers Tijdens Muziek Workshop Rotterdam
Bekijk uitje

Percussie workshop Rotterdam

Door samen muziek te maken, ontstaan mooie klanken en tevens wordt het onderlinge teamverband versterkt. Laat je verassen door de West-Afrikaanse ritmes tijdens deze workshop.

v.a. 20 personen
1 - 1,5 uur
37,50 p.p. excl. btw
Foto Van Workshop Pijl En Boog Schieten Rotterdam
Bekijk uitje

Shooting Experience

Heb je altijd al willen schieten met verschillende wapens? Ervaar het nu! Bij één van onze unieke teamuitjes, de shooting experience. Wie kan het beste richten? En wie is de waaghals van de groep?

Genoemde prijs geldt v.a. 20 personen
2,5 uur tot 4 uur
39,50 p.p. excl. btw
Teamuitje Boogschieten Rotterdam
Bekijk uitje

Boogschieten Rotterdam

Heel bijzonder om de kracht van de verschillende bogen te ervaren tijdens deze workshop Boogschieten. Na een oefensessie kunnen de teams punten binnen halen,…

Genoemde prijs geldt v.a. 15 personen
2,5 uur
36,50 p.p. excl. btw
Workshop Bonbon Maken Rotterdam
Bekijk uitje

Workshop bonbons maken Rotterdam

Van chocolade word je gelukkig! Dompel je in deze workshop onder in de wereld van cacao en chocolade en ga zelf aan de slag met het maken van overheerlijke bonbons.

v.a. 20 personen
1,5 - 2 uur
57,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Ibiza Workshops

Lekker met uw collega’s of vriend(inn)en een avond of middag fröbelen met deze onwijs leuke en hippe Ibiza workshops! Kies uit het maken van armbanden, tassen, kransen of een toffe fruitkist.

v.a. 15 personen
2 - 3 uur
v.a. 32,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Workshop Zwaardvechten

Zwaardvechten met niemand minder dan Mishaël Lopes Cardozo internationaal zwaardmeester en bekend als acteur van o.a. Game of Thrones & VIKINGS.

v.a. 16 personen
1,5 uur
43,50 p.p excl btw
Foto Tijdens Valkeniers Workshop Rotterdam
Bekijk uitje

Valkeniersworkshop Rotterdam

Een unieke ervaring! Ervaar de kracht en wendbaarheid van deze prachtige vogels.  Onder begeleiding van een professionele valkenier komen de vogels heel dichtbij.

v.a. 20 personen
1,5 - 2 uur
Op aanvraag
Bekijk uitje

Indoor Golf op de mooiste banen

Golfen op de mooiste banen van de wereld? Denk hierbij aan St.Andrews Links Old Course en PGA National. Ervaar dit nu in de de Indoor Golf Academy in Barendrecht! 

Programma is geschikt tot 12 personen
2 uur
49,50 p.p. excl. btw
Foto Van Net Geschilderde Koeien Tijdens Workshop Koe Schilderen Rotterdam
Bekijk uitje

Workshop Koe Schilderen Rotterdam

Maak op een bijzondere manier kennis met de wereld van het schilderen. Je mag je creativiteit namelijk los laten op een koe! Wel eentje van papier-maché natuurlijk.

16 personen
1,5 - 2 uur
46,50 p.p. excl. btw

Waarom een workshop organiseren?

Een workshop is een krachtig instrument om teamleden samen te brengen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een positieve werksfeer te bevorderen. Door samen deel te nemen aan een interactieve en leerzame ervaring, creëer je een gevoel van verbondenheid en vertrouwen tussen collega’s. Workshops bieden niet alleen nieuwe inzichten en kennis, maar ze kunnen ook de creativiteit en innovatie binnen jouw team stimuleren. Het organiseren van een workshop is een waardevolle investering in de groei en ontwikkeling van jouw team.

Mogelijkheden voor een unieke workshop

Bij Rotterdam Business Events hebben we een uitgebreid aanbod aan originele workshops in Rotterdam. Enkele van onze mogelijkheden zijn:

  • Creatieve workshops: Ontdek en ontwikkel de creatieve talenten van jouw team met workshops zoals schilderen, graffiti-art of keramiek.
  • Culinaire workshops: Versterk de teamgeest terwijl je samen een heerlijk gerecht bereidt onder begeleiding van professionele chefs.
  • Actieve workshops: Stimuleer samenwerking en communicatie met actieve workshops zoals dans, yoga of sportieve uitdagingen

Samen maken we impact met jouw originele workshop

Rotterdam Business Events is gespecialiseerd in het organiseren van maatwerk workshops die aansluiten bij de specifieke wensen van jouw team. Ons ervaren team zorgt voor een naadloze organisatie, waarbij elk detail wordt verzorgd om jouw workshop tot een succes te maken. Neem nu contact met ons op en zet de eerste stap naar een sterker en hechter team en bereik zakelijk succes met Rotterdam Business Events!

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Professioneel en enthousiast team

Meer dan 25 jaar ervaring

Back To Top