Skip to content

Ibiza Workshops

Lekker met uw collega’s of vriend(inn)en een avond of middag fröbelen met deze onwijs leuke en hippe Ibiza workshops! Kies uit het maken van armbanden, tassen, kransen of een toffe fruitkist.

Wat kun je verwachten? 

Samen Ibiza armbanden of tassen maken, kransen maken met schelpen van het Ibiza-strand of fruitkisten pimpen. Superleuk en vooral gezellig!

Ibiza tassen: dit is een workshop waarin je IBIZA tassen kan versieren. Voor de tas heb je een uitgebreide keuze aan materiaal zoals hangers, bedels, veertjes, kwastjes en een uitgebreide set aan IBIZA style kralen.

Ibiza armbanden: dit is een workshop waarin je naar eigen inzicht een  set van 3 armbandjes kunt maken. Voor de sieraden heb je een grote keuze aan materiaal zoals hangers, bedeltjes, veertjes, kwastjes en een grote set aan basiskralen.

Ibiza kransen: in deze workshop ga je aan de slag met een uitgebreide keuze schelpen van het Ibiza strand. Hiermee creëer je naar eigen inzicht een zomerse krans.

Fruitkisten pimpen : pimp je eigen fruitkist. Helemaal naar eigen smaak en met verschillende materialen, zoals: verf, stof, touw en teksten. Aan de hand van een voorbeeld of ga aan de slag met je eigen creativiteit en wat bij jou past.

Zo’n leuke workshop, is een superleuk teamuitje. En …. al knutselend krijgt je hele andere gesprekken dan normaal aan een bureau.

Waar in Rotterdam vindt deze workshop plaats?

De workshop lokatie bepalen we in overleg met jullie.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top