Skip to content
foto tijdens valkeniers workshop Rotterdam

Valkeniersworkshop Rotterdam

Een unieke ervaring! Ervaar de kracht en wendbaarheid van deze prachtige vogels.  Onder begeleiding van een professionele valkenier komen de vogels heel dichtbij.

Wat kun je verwachten?

De valkeniersworkshop bestaat uit een demonstratie door een professionele valkenier waarin ook voor de deelnemers ruimte is om actief deel te nemen. Gewapend met een handschoen ervaar je hoe het is om dicht bij de roofvogels te staan. De valkenier stelt jullie voor aan de roofvogels en vertelt meer over de kenmerken van deze bijzondere vogels.

De workshop start met een introductie door de valkenier. Je leert hoe de vogels in het wild overleven en wat ze bij de valkenier doen. Er is gelegenheid voor het stellen van vragen en voor het maken van foto’s van de vogels. Na de introductie geeft de valkenier een korte cursus en is het tijd om mee te doen met de valkenier. De vogels worden teruggeroepen en landen op de handschoen van de deelnemer, wat een bijzondere ervaring is.

Deze workshop kan naar wens worden ingevuld, het is namelijk mogelijk een bepaald thema te geven aan het verhaal van de valkenier.

Tevens is het mogelijk een uilenshow te verzorgen.

Waar in Rotterdam vindt deze workshop plaats?

De locatie kan door de opdrachtgever worden ingevuld.

Meer weten over deze workshop?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top