Skip to content
afbeelding man bedrijfsuitje help een ander rotterdam

Help een ander

Help een ander en lever zo een bijdrage aan de samenleving. Ga bijvoorbeeld met het hele team klussen op de zorgboerderij of ga aan de slag bij een ander maatschappelijk project!

Wat kun je verwachten?

Een zorgboerderij is een boerderij dat naast landbouw of veeteelt mensen een zinvolle dagbesteding biedt. Hier kun je bijvoorbeeld helpen met het verrichten van onderhoudswerkzaamheden of wellicht leuke activiteiten ondernemen met cliënten. De werkzaamheden die je samen met je team gaat verrichten worden uiteraard vooraf overlegt.

Naast het klussen op een zorgboerderij kun je ook andere duurzame uitjes ondernemen. Help bijvoorbeeld het buurthuis te schilderen of ruim de tuin op van het verzorgingstehuis. Je kunt een bejaarden- of gehandicapten zorginstelling ook helpen door achterstallige (onderhoud)werkzaamheden te verrichten.

Ben je geen klusheld(in)? Geen paniek. Het is ook mogelijk om met begeleiding van het personeel, te gaan wandelen of fietsen.

Zo bieden wij in samenwerking met meerdere partners binnen sociale zorginstellingen en biologische zorgboerderijen de leukste duurzame bedrijfsuitjes! Steek samen met je collega’s de handen uit de mouwen en draag bij aan het geluk van een ander. Wij werken hiertoe samen met een aantal sociale organisaties die je op elk gebied kunnen helpen aan een leuke klus die past bij jouw team. Afhankelijk van de groepsgrootte en het programma, worden taken verdeeld en is een wisselprogramma mogelijk. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Prijs en tijdsduur op aanvraag en in overleg

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Vergelijkbare bedrijfsuitjes

Back To Top