Skip to content
Teamuitje water city tour rotterdam

Citytour langs bijzondere bedrijven

Duurzame en MVO-een inspirerende citybiketour langs bijzondere bedrijven. Nieuwe ondernemers, Rotterdam stikt er van! Het is dan ook dé broedplaats voor het nieuwe ondernemen.

Wat kun je verwachten?

Rotterdammers zijn over het algemeen harde werkers die gewend zijn om de schouders eronder te zetten. De ´niet lullen maar poetsen´ mentaliteit kan als iets typisch Rotterdams gezien worden. Dit in combinatie met alle prachtige gebouwen, creativiteit en kunstenaars maakt het dé stad voor een inspirerende citybiketour langs bijzondere bedrijven.

Een citybiketour met een professionele gids die de groep de stad laat zien, die langs de nieuwe ondernemers van Rotterdam leidt en je hierover informeert. Denk bijvoorbeeld aan sociale ondernemers die jongeren met een lastig verleden weer op de rit helpen, ondernemers die innovatieve en digitale kansen grijpen of ondernemers die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een zinvol werkzaam leven bieden. Uiteraard kunnen jullie de dag afsluiten met een gezellige borrel of een (h)eerlijk diner.

Waar in Rotterdam vindt dit bedrijfsuitje plaats?

Het uitje vindt plaats in en om het centrum van Rotterdam

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top