Skip to content

Referenties | Rotterdam Business Events

Onze klanten aan het woord, hier doen wij het voor!

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

‘Zo gelachen met iedereen!’

Recent hebben wij de derde pubquiz geregeld via Rotterdam Business Events. De ervaring welke wij met ze hebben is dat er een zeer professionele aanpak is. De online pubquiz is een geweldig succes, dit omdat we onze klanten online een lach op het gezicht hebben getoverd. De reacties welke wij van onze klanten hebben gekregen waren zeer lovend enze vragen nu al wanneer de volgende pubquiz is. Wij kunnen de samenwerking met RBE iedereen aanraden!

‘No-nonsens aanpak en begrijpen wat wij belangrijk vinden’

We doen al een aantal jaren naar tevredenheid zaken met Rotterdam Business Events, zowel met ons bedrijf Coolfresh als met de ondernemersvereniging VBO Freshworld, waar we bestuurlid van zijn. Prima bedrijf om zaken mee te doen altijd leuke en creatieve ideeën!

Eens per jaar organiseert RBE ons evenement bestaande uit circa 1500 personen. Dit evenement behoort tot één van de, zoniet het meest stressvolle/strak geleide evenement van Nederland: de opbouw is op dezelfde dag vanaf 15.00 uur, aanvang evenement om 18.00 uur en einde om 24.00 uur en om uiterlijk 02.00 uur is alles weer spik en span achtergelaten. En dat voor 1500 man inclusief diner, artistieke acts, DJ en een spetterend eindfeest . Rotterdam Business Events voert op die dag de regie uit en zorgt dat alles op rolletjes verloopt.

Mede daardoor heeft ons evenement jaar op jaar en NPS van minimaal 75 (=rapportcijfer rond de 9).

‘Fantastisch geregeld!’

Ik heb afgelopen laatste jaar meerdere uitjes geregeld via Rotterdam Business Events, waaronder de cursus plat Rotterdams door Roel Pot, een escapespel op locatie en een elektrische scootertocht door het centrum van Rotterdam. Alle keren was alles super geregeld en liep alles op tijd. Wanneer ik weer een uitje in Rotterdam regel, zal ik Rotterdam Business Events zeker benaderen.

‘Super goed georganiseerde organisatie met een geweldig team!’

Wanneer je Rotterdam Business Events belt, weet je dat je feestje geslaagd zal zijn. Ze denken goed mee en stellen alles in het werk om iedereen een heerlijke tijd te laten beleven.

Ik heb louter positieve reactie ontvangen van mijn collega’s. Het was een geweldige dag! Het spel met de zoektocht door Rotterdam op basis van aanwijzingen die per envelop een stap verder gingen, werkte geweldig. Net als de groepsgrootte van 5 à 6 mensen. Dan krijg je echt de kans je collega’s buiten het werk om te leren kennen. Een specifiek compliment van mijn zijde is dat jullie snel maatwerk hebben geleverd met een spel dat een groter gebied bestrijkt op basis van het gebruik van de metro.

Wij hebben ook met zijn allen erg veel lol gehad gisteren, iedereen was super enthousiast en we hebben dan ook al heel veel leuke reacties ontvangen dat dit naar meer smaakt. Dit alles is natuurlijk alleen mogelijk geweest dankzij de inzet van jou en je team, zeer professioneel hoe ze ons door het zeer gevarieerde en uitdagende programma hebben geloodst, mijn complimenten aan het team van Rotterdam Business Events. Namens ons allen die hebben meegedaan, dank voor een top dag!

Ons bedrijf is uiterst tevreden met events die Rotterdam Business Events voor ons heeft georganiseerd. Ons teamevent was superstrak georganiseerd, waarbij gezelligheid en samenwerking voorop stonden. Dit jaar hadden wij een perfect georganiseerd afscheidsdiner van één van onze directieleden in het Inntel Hotel te Rotterdam Wij zullen in de toekomst zeker nogmaals gebruik gaan maken van Rotterdam Business Events, want zij staan voor kwaliteit en vakmanschap.

Back To Top