skip to Main Content

Onvergetelijke teamuitjes in Rotterdam

✓ Alleen zelfontwikkelde uitjes  ✓ Al 20 jaar de specialist in teamuitjes  ✓ Snel en goed geregeld

Op zoek naar een gezellig teamuitje in Rotterdam? Wij regelen het! De hele dag werkt u samen in en vaak in dezelfde zakelijke omgeving. De gesprekken blijven hierdoor ook altijd wat in dezelfde sfeer. Door een teamuitje Rotterdam komt u in een geheel andere sfeer… Samen ergens naar toe, samen iets beleven! Even geen deadlines of spoedjes, maar gezellig met het hele team een gezellig dagje uit! Met onze teamuitjes beleeft jouw team, afdeling of bedrijf een superleuk uitje in de mooiste stad van Nederland. De meerwaarde van een teamuitje van Rotterdam Business Events is dat onze teamuitjes verder gaan dan vermaak en plezier.

Online Bedrijfsuitje Rommel Show
Foto El-inspector Online Escape Game
Foto Van Escape The Kuip
Workshop Schermen Rotterdam Teamuitje
Afbeelding Man Bedrijfsuitje Help Een Ander Rotterdam
Bedrijfsuitje James Bond Rotterdam
Foto Skyline Painting Bedrijfsuitje In Rotterdam
Foto Tijdens Bedrijfsuitje Lipdub Maken In Rotterdam
Bedrijfsuitje Rib Boot Varen In Rotterdam
Bedrijfsuitje Van Rotterdam Business Events
Foto Bedrijfsuitjes Borrelen In Rotterdam Op De Maas
Foto Workshop Originele Haka Rotterdam
Foto Van Escape Room Rotterdam
Sportief Bedrijfsuitje Zeskamp Rotterdam
Foto Van Workshop Pijl En Boog Schieten Rotterdam
ECO Games Rotterdam | Maatschappelijk Bedrijfsuitje
Man Wil Schieten Met Pijl En Boog Tijdens Archery Tag Rotterdam
Teamuitje Boogschieten Rotterdam
Foto Markthal Tijdens Kookworkshop Rotterdam
Kaapse Toeren-rotterdam-business-events
Foto Workshop Zwaardvechten Rotterdam
Foto Van Net Geschilderde Koeien Tijdens Workshop Koe Schilderen Rotterdam
Foto Van Sherryglas Workshop Glasblazen Rotterdam
Workshop Bonbon Maken Rotterdam
Foto Tijdens Valkeniers Workshop Rotterdam
Teamuitje Muziek Workshop Rotterdam Strand
Barista Workshop Rotterdam Business Events
Cocktailworkshop Rotterdam
Winter Wonder Games
Originele Thaise Tuk Tuk In Rotterdam
Tenders Uitje Rotterdam
Bedrijfsuitje Hand In Zand Kameraden
City Tour Rotterdam
Teaamuitje Escape Room Sparta Stadion
Ruinning Dinner In Rotterdam
Foto Van Dj Tijdens Muziek Diner Bedrijfsuitje
Foto Van Sloep Varen Rotterdam Teamuitje
Pubquiz Rotterdam
Escape Game Rotterdam 2 Koffers
Bedrijfsuitje De Saboteur Rotterdam
Foto Van Flikken Uitje
Bedrijfsuitje E-scooter Citygame
Uitje Het Geheim Van De Laurenskerk

Rotterdam Business Events | Specialist in Rotterdamse teamuitjes

Bedrijven organiseren teamuitjes met als belangrijkste doel de medewerkers een plezierige dag te bezorgen. Met actieveduurzame of activiteiten aan het water waarbij je de stad ontdekt wordt de dagelijkse routine van het werk doorbroken en leert men elkaar op een andere manier kennen. Die collega die altijd zo stil is, blijkt ineens een enorm talent te hebben voor bijvoorbeeld schermen. En die andere collega is uitermate lenig, heel handig of bijvoorbeeld uitermate slim in het oplossen van puzzels en raadsels.

Door een verandering van activiteit ziet u kanten van uw collega’s die u nog niet kende. Hij of zij komt gedurende het teamuitje ineens in een ander daglicht te staan. En u voert daarom ook een ander soort gesprekken dan normaal bij de koffie-automaat. Heel verhelderend!

Wij stellen graag het ideale teamuitje samen en stemmen dat af op jouw persoonlijke wensen en budget. Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een teamuitje in Rotterdam? Bekijk hier onze mogelijkheden of neem contact met ons op voor een geweldige dag uit!

Foto Teamuitje Kookworkshop Rotterdam

Teamuitje Rotterdam laat u uw collega van een andere kant zien!

Daarnaast is het natuurlijk ook nog eens gewoon heel gezellig om met elkaar op pad te zijn. En morgen heeft u bij de koffie-automaat een gezamenlijke beleving. Dat schept een band! Even uit de sfeer van alledag, even opladen. Om na het uitje met een frisse blik weer aan de slag te gaan! En wat denkt u van het feit van wat u ziet in Rotterdam gedurende het teamuitje? Hoe goed kennen u en uw collega’s deze stad nou eigenlijk? Wellicht bent u er geboren of wellicht bent u er nog nooit geweest. In beide gevallen laten wij u die plekken zien, waar u geweest moet zijn. Samen de nieuwe Markthal bezoeken, in de watertaxi langs de skyline, bovenop de Euromast en even langs het nieuwe Centraal Station. Elke Rotterdammer kent die plekken … maar kent hij ook de kleine straatjes van Delfshaven, dat leuke theehuisje op de Binnenweg of het eiland Van Brienenoord? Rotterdam Business Events helpt u tijdens het teamuitje graag met het realiseren van al het bovenstaande. Wij organiseren Rotterdamse teamuitjes waarin plek is voor ieders talenten en het laten zien van die talenten. Dat doen wij in de mooiste stad van Nederland en in een leuke sfeer. Wij trainen onze begeleiders om elke dag met het juiste been uit bed te stappen. Ook voor hen is uw teamuitje altijd weer een feest. Zij houden van mensen en houden van hun stad! Deze laten zij graag zien en zij gaan graag met uw team op stap.

Continu vernieuwen van ons aanbod aan teamuitjes

Wij vernieuwen continu ons aanbod. Een aantal keer per jaar lanceren wij compleet nieuwe arrangementen in onze Rotterdamse teamuitjes. Wij gebruiken hierin nieuwe activiteiten, nieuwe plekken of een nieuwe invalshoek. Heeft Rotterdam weer eens een nieuwe place-to-be gebouwd? Wij gebruiken hem in onze spellen gedurende het teamuitje! Heeft Rotterdam een nieuwe hotspot? Wij gaan er langs in onze spellen! Is er een nieuwe hippe activiteit? Bij ons kunt u dit uitproberen! Teambuilding en de stad laten zien tijdens het uitje staan altijd voorop!

Back To Top
Zoeken