Ga naar hoofdinhoud

🎄 Kerstuitje Rotterdam | Dé ideale afsluiting van 2023 🎄

Kerstuitje Rotterdam | December, de laatste maand van het jaar. Een maand van (leuke) verplichtingen, feestdagen én heel veel liefde. Een periode om het jaar privé als zakelijk liefdevol af te sluiten. De maand december is daarom ideaal om leuke activiteiten te doen samen met alle collega’s. Maar welke activiteiten en workshops zijn geschikt om samen met het hele team te doen als afsluiting van het jaar? Welke bezienswaardigheden wil je samen met jouw collega’s bewonderen? Kortom, wat zijn de leukste december-uitstapjes in Rotterdam? Bij Rotterdam Business Events helpen we je graag.

Bekijk uitje

Kerstmuziek Bingo Rotterdam

Maak je klaar voor onze feestelijke Kerstmuziek Bingo! Een unieke draai aan het traditionele bingo-spel, waarbij de kaarten gevuld zijn met kersthits en klassiekers.

Vanaf 20 personen
1,5 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

Workshop unieke kerstdecoraties

Ook al zo’n zin in de komende feestdagen? Ga samen met je collega's, vrienden of familie aan de slag om unieke en persoonlijke decoraties te creëren.

minimaal 8 personen
2,5 uur
42,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Workshop Ice Carving

Op zoek naar een unieke en meeslepende ervaring voor jouw team? Ontdek de fascinerende wereld van Ice Carving met onze ijskoude workshop en ga zelf aan de slag met kristalheldere ijsblokken!

minimaal 20 personen
1,5 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

Christmas Sing Along

Wat is er fijner dan samen zingend de feestdagen in? Onder bezielende leiding van zangcoach Joia Rath verandert jouw team in een stralend kerstkoor.

Genoemde prijs geldt bij 20 personen
1,5 tot 2 uur
895,00 excl. btw
Bekijk uitje

Music & Ice Dinner Quiz

De ijskoude variant op onze Music Dinner Quiz! Dineren op de sfeervol aangeklede en verlichte ijsbaan. Dus trek je warme kleding aan en geniet van deze unieke ervaring!

v.a. 40 personen
5 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

Winter Wonder Games

De winter vraagt om sneeuw- en ijspret! Wij maken het kind weer in je los door in het Silverdome in Zoetermeer de meest hilarische winterse games te organiseren.

v.a. 20 personen
v.a. 2,5 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

Kerst TukTuk Rotterdam

Een betoverend kerstavontuur, in teamverband verken je de stad op een speelse manier, te voet, met het OV en sfeervolle kersttuktuks. Ontdek de magie van kersttijd in de stad.

Genoemde prijs p.p. bij 24 personen
3 uur
54,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Blijdorp Blijpad Game Christmas Edition

Waar is Rudolph? Woont hij überhaupt wel in Blijdorp? In deze 3 uur durende game dwars door Blijdorp gaan jullie dit onderzoeken!

In overleg
3 uur
op aanvraag
Bekijk uitje

E-chopper Christmas Citygame

Meet the Christmas City, maar dan wel electric! In deze kerst citygame baan je je, gewapend met watertaxivoucher en een stadsplattegrond, een weg door…

Genoemde prijs geldt bij 24 personen
3 uur
62,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Kerst Pubquiz Rotterdam

Populair kerstuitje voor jong en oud Teams van ongeveer 4 à 5 kerstliefhebbers gaan de strijd met elkaar aan in een betoverende kerst kenniswedstrijd,…

Genoemde prijs geldt tot 75 personen
1,5 uur
995,00 excl. btw
Bekijk uitje

Christmas Music Dinner Quiz

De kerstversie van onze succesvolle Music Dinner Quiz. Tijdens deze sfeervolle en vrolijke avond neemt de kerst dj jullie mee naar naar de kersthits van toen en nu!

Genoemde prijs geldt v.a. 40 personen
5 uur
45,00 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Kookworkshop kersteditie

Voor alle liefhebbers van heerlijk eten is de Markthal in onze stad de place to be! Tijdens deze feestelijke workshop kom je in de kerstsfeer met een overvloed aan culinaire verrassingen.

v.a. 20 personen
3,5 uur
125,50 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Christmas Cocktailworkshop

Zelf kerstcocktails shaken? Dat kan in onze Kerstcocktailworkshop Rotterdam. Ga je voor een Gingerbread Martini, een Frosty Peppermint Mocha of een Sparkling Cranberry Punch??

v.a. 20 personen
1 - 1,5 uur
65,00 p.p. excl. btw
Bekijk uitje

Rotterdam Kerstcircus

Kerstcircus Ahoy is unieke beleving waar jullie kunnen genieten van (inter)nationale topartiesten in gezellige kerstsfeer. Onthaal jullie gasten in het magische Rotterdam Ahoy!

In overleg
2 uur
Op aanvraag

Rotterdam business events voor een zakelijk kerstuitje Rotterdam

Het einde van het jaar is in zicht en dat betekent dat veel bedrijven op zoek gaan naar uitjes om het jaar samen met collega’s en werknemers feestelijk af te sluiten. Een gezellig samenzijn met de collega’s waar je het hele jaar hard mee hebt samengewerkt en de nodige ups en downs mee hebt beleefd? Even alle stress aan de kant, en gezellig met een hapje en een drankje in ontspannen sfeer over het afgelopen jaar en het aankomende jaar kletsen.

Een dag of avond waarop je met alle collega’s feest viert, terugblikt en waardering laat blijken. Rond Kerstmis zijn er genoeg leuke activiteiten in Rotterdam. De meeste eetgelegenheden in Rotterdam hebben speciale kerstmenu’s waar jullie heerlijk met het hele team kunnen eten. Veel organisaties sluiten het jaar af met een feestelijke kerstborrel. Het etentje of feestelijke borrel kan ideaal gecombineerd met een activiteit van Rotterdam Business Events.

Een kerstuitje met het hele team of organisatie, Rotterdam is voor deze dag of avond dé ideale locatie. In de maand december is Rotterdam namelijk op haar mooist. Tal van leuke activiteiten, heerlijke restaurants en de mooiste bezienswaardigheden. De straten in het centrum zijn prachtig verlicht met kerslichtjes, waardoor je met jouw collega’s optimaal kunnen genieten van Rotterdam. De maand december staat in Rotterdam in het teken van leuke uitjes en veel gezelligheid. Het mooie aan het winterseizoen in Rotterdam is de romantische sfeer. Rotterdam Business Events organiseert kerstuitjes speciaal en op maat voor jouw organisatie of team, aanpast aan de groepsgrootte en locatie.

Meer informatie voor kerstuitje Rotterdam

Kerstuitje Rotterdam | Een groeps- of teamuitje is daarbij de meest gekozen variant voor eindejaarsfeesten. Ben je op zoek naar een kerstuitje of eindejaarsborrel om het jaar af te sluiten? Een uitje met een gaaf effect? Een topdag waar jouw collega’s het over drie jaar nog over zullen hebben? Neem contact op voor meer informatie, op basis van jullie wensen en budget doen wij een voorstel op maat. Met Rotterdam Business Events zie je Rotterdam op haar mooist.

Back To Top