Ga naar hoofdinhoud

Kerst Pubquiz Rotterdam

Populair kerstuitje voor jong en oud

Teams van ongeveer 4 à 5 kerstliefhebbers gaan de strijd met elkaar aan in een betoverende kerst kenniswedstrijd, waarbij onderwerpen als kersttradities, winterse wonderen, kerstmuziek, kerstfilms en meer aan bod komen. Onthoud goed: onze kerstpubquiz draait niet om IQ, maar om het vermogen om op het juiste moment de juiste “kerstweetjes” uit je geheugen te toveren. Daarom belooft de Kerstpubquiz Rotterdam een paar uur plezier voor jong en oud, mannen en vrouwen, ongeacht je kerst kennisniveau. 

Wat de Kerstpubquiz Rotterdam extra bijzonder maakt, is dat we deze feestelijke quiz presenteren met een Rotterdamse topentertainer, zoals Ray Martin of Guus Bok. Zij nemen niet alleen de rol van quizmaster op zich, maar betoveren jullie ook met live kerstliederen, waardoor een onvergetelijke kerstsfeer ontstaat. Bereid je voor op een betoverende en vermakelijke kerstervaring waarbij kerstplezier, muziek en Rotterdamse charme samenkomen!  

Pubquiz Rotterdam bestaat onder andere uit:

  • Algemene kerstkennis
  • Rotterdamse kerstquiz
  • Geografie, waar ligt die noordpool nu precies?
  • Kerst TV en kerst Film
  • Bedrijfsquiz, met speciale kerst gerelateerde vragen over uw bedrijf/organisatie

Waar vindt dit teamuitje plaats?

In overleg kiezen wij samen met jullie een geschikte locatie uit. Deze is nog niet bij de kosten inbegrepen. De Kerst Pubquiz kan ook op de ijsbaan in het Silverdome Zoetermeer.

Ga jij met de winst naar huis?

Heeft jouw team de meeste kennis van kerst? Dan worden jullie uitgeroepen tot winnaars van deze avond!

Meer weten over dit of een ander kerstuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top