Ga naar hoofdinhoud

E-chopper Christmas Citygame

Meet the Christmas City, maar dan wel electric! In deze kerst citygame baan je je, gewapend met watertaxivoucher en een stadsplattegrond, een weg door de stad in kerstsfeer.

Wat kun je verwachten? 

Rotterdam is een bruisende stad vol spannende uitdagingen en betoverende bezienswaardigheden! Tijdens dit kerst avontuur kunnen jullie je brein kraken met betoverende raadsels en puzzels terwijl jullie de stad verkennen. Vergeet niet de maffe foto- en video-opdrachten uit te voeren om jullie avontuur vast te leggen! 

En niet te vergeten, de watertaxi voucher is een waardevol hulpmiddel om vragen langs de majestueuze Maas te beantwoorden. Zo ontdekken jullie de stad vanuit een heel ander perspectief. 

Bovendien krijgt elk team de kans om extra punten te scoren door een uur lang gebruik te maken van onze stoere e-choppers, deze gave scooters zullen jullie naar verder gelegen punten brengen waar nog meer spannende uitdagingen op jullie wachten. 

De genoemde prijs geldt voor 24 personen in teams van 8 personen, maar we staan open voor andere groepsgroottes en samenstellingen op aanvraag. Laat jullie kerstavontuur in Rotterdam beginnen en geniet van alle kerstpret die deze betoverende stad te bieden heeft! 

Waar vindt dit teamuitje in Rotterdam plaats?

Dit is een actief teamuitje dat gespeeld wordt in en rond het centrum van Rotterdam. Start en finish locatie bepalen we in overleg.

Ga jij met de winst naar huis?

Welk team heeft de meeste kerst kennis van Rotterdam, zet de vervoermiddelen het best in en scoort de meeste punten?

Meer weten over de E-chopper Christmas citygame?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top