Ga naar hoofdinhoud

Kerst TukTuk Rotterdam

Een betoverend kerstavontuur, waarbij je in teamverband de stad op een speelse manier gaat verkennen, te voet, met het OV en sfeervolle kersttuktuks. Tijdens deze reis voer je feestelijke kerstopdrachten uit en ontdek je de magie van de kersttijd in de stad. Een kerstspeurtocht vol plezier en teamwork!

Wat kun je verwachten?

Bewapend met een betoverende plattegrond, een magische OV-dagkaart en een feestelijke watertaxivoucher, gaan jullie op zoek naar de antwoorden op verschillende kerstvragen terwijl jullie door de stad wandelen. Onderweg zullen jullie ongetwijfeld de meeste schitterende kersthighlights van de stad ontdekken. Bovendien wachten er speciale en komische foto- en video-opdrachten om jullie kerstavontuur nog leuker te maken. 

Maar dat is nog niet alles! Als extra kerstuitdaging krijgt elk team een uur lang de beschikking over een tuktuk met chauffeur, waarmee jullie een aparte betoverende route kunnen volgen en speciale kerstopdrachten kunnen uitvoeren. Of jullie kunnen deze magische tuktuk gebruiken om naar de verder gelegen kerstplekken te reizen. Welk kerstteam weet deze kerstuitdagingen het beste te volbrengen en straalt het meest in deze betoverende kerstervaring?  

Waar vindt dit teamuitje in Rotterdam plaats? 

Dit is een actief kerstuitje dat gespeeld wordt in en om het feestelijk verlichte centrum van Rotterdam.  Locatie voor start en finish bepalen we in overleg.

Ga jij met de winst naar huis?

Welk kerstteam heeft de opdrachten het beste uitgevoerd en mag zich de winnaar noemen?

Meer weten over dit teamuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top