Ga naar hoofdinhoud

Kerstmuziek Bingo Rotterdam

Maak je klaar voor een feestelijke dosis plezier met onze Kerstmuziek Bingo! Een unieke draai aan het traditionele bingo-spel, waarbij de kaarten worden gevuld met de meest geliefde kersthits en klassiekers.

Wat kun je verwachten? 

  1. Bingo Kaarten Met een Twist: In plaats van cijfers, worden de vakjes op de bingo kaarten gevuld met de titels van verschillende kerstliedjes. Elke deelnemer ontvangt een unieke kaart.
  2. De Muzikale Quizmaster: Een aangewezen quizmaster speelt korte fragmenten van de kerstliedjes af. Deelnemers markeren de titels op hun kaarten wanneer ze het liedje herkennen.
  3. Winnaar: De eerste persoon die een rij, kolom of diagonaal vol krijgt, roept “Bingo!” en wint een feestelijke prijs. Voor een extra uitdaging kun je doorgaan tot een volle kaart!

Waarom Kerstmuziek Bingo:

  • 🎵 Creëer een Feestelijke Atmosfeer: Breng de magie van kerstmuziek in elke ruimte.
  • 🎅 Geschikt voor Iedereen: Jong en oud kunnen genieten van deze muzikale kerstbingo.
  • 🎁 Unieke Prijsmogelijkheden: Denk aan feestelijke kersttraktaties, muzikale gadgets of zelfs een “Zing je Favoriete Kerstliedje”-bon.

Waar vindt dit teamuitje plaats?

In overleg kiezen wij samen met jullie een geschikte locatie uit. Deze is nog niet bij de kosten inbegrepen.

Meer weten over dit of een ander kerstuitje?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de kerstmuziek bingo of een van onze andere kerstuitjes.  We helpen je graag!

Meer weten over dit of een ander kerstuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top