Skip to content

Winter Wonder Games

De winter vraagt om sneeuw- en ijspret! Wij maken het kind weer in je los door in het Silverdome in Zoetermeer de meest hilarische winterse games te organiseren.

Wat kun je verwachten?

Denk aan leuke games op het ijs, zoals levend curling, de schoorsteenestafette, puzzelestafette en het dakgotenspel. Lekker glibberen en glijden met de collega’s. Waarbij natuurlijk totaal hilarische situaties ontstaan.

In overleg met jullie stellen wij een programma samen. De winter wonder games zijn ook te combineren met diverse workshop zoals curling, haka, schaatsen, bijlwerpen, houthakken, ice hockey of  ijssculpturen maken.

Culinaire verwennerij

Laat je smaakpapillen verwennen in het winterse foodcourt. Geniet van heerlijke winterse gerechten, rechtstreeks van de  BBQ smoker. Warm jezelf op met dampende koppen warme chocolademelk en glühwein. Proef de authentieke smaak van oliebollen en snert, en smul van verse broodjes Unox. Het plein is versierd als een betoverend winterwonderland, compleet met sneeuwmachines, tenten, vuurkorven en kerstbomen.

Waar vindt dit bedrijfsuitje plaats. 

In de Silverdome in Zoetermeer, hier is voldoende parkeergelegenheid en goed bereikbaar met auto en Openbaar vervoer (Randstadrail).

Meer weten over dit winteruitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top