skip to Main Content
Offshore Experience

Offshore Experience

Het programma Offshore Experience

Ultieme teambuilding in een offshore experience center! Met elkaar grenzen verleggen en onderzoeken hoe je als team reageert in noodsituaties. U gaat aan de slag met de onderdelen Fire Fighting, Free Fall Lifeboat en Sea Survival. Deze oefeningen zijn o.a. afkomstig uit de verplichte basis veiligheidsopleiding voor personeel uit de Offshore onder leiding van professionele instructeurs.

Fire Fighting
Deelnemers doen een oefening waarbij zij voorzien van geblindeerde vluchtmaskers uit gestapelde brandcontainers gaan ontsnappen. Deze oefening kan voor deelnemers die engtevrees hebben mentaal iets belastend zijn vanwege het gebruik van de geblindeerde vluchtmaskers.

Overleven op zee (Sea Survival)
De deelnemers gaan, na een korte uitleg, het trainingsbad in om overlevingstechnieken op zee aan te leren. De groep dient hierbij als geheel te functioneren. In een overdekt trainingsbad, waarbij de golfslag, wind, regen, bliksem en daglicht gecontroleerd kunnen worden. Een realistische ervaring in een gecontroleerde omgeving.

Free Fall Lifeboat
De deelnemers gaan na een korte uitleg de Free Fall Lifeboat in en na verdere instructies maakt men de vrije val daadwerkelijk mee. Een spannende en niet alledaagse ervaring voor de meesten onder ons.

Het is bij dit programma van belang dat de deelnemers een normale fysieke gezondheid hebben.

Extra bij te boeken:
Ribvaart vanuit het centrum vanRotterdam

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
×Close search
Zoeken