Skip to content
Escape game rotterdam 2 koffers

Escapegame Deadline

Hou je van escape rooms? Deze variant spelen we op elke gewenste locatie….Welk team kraakt de code en redt jullie bedrijf van de ondergang!

Wat kun je verwachten?

Toni Haris, hoofd ICT van een multinational, is ontslagen en moet per direct het gebouw verlaten. De reden voor zijn ontslag: Toni verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte. Toni is zeer getalenteerd als het gaat om computers en hij was verantwoordelijk voor vele IT-oplossingen binnen het bedrijf. Maar het bedrijf zag geen andere keus dan zijn ontslag op staande voet. Haris is het totaal oneens met deze beslissing en heeft het bedrijf een mail gestuurd. Hij eist een grote som geld, anders zal hij de computerserver decoderen en alle strategische toekomstplannen openbaar maken….

Natuurlijk heeft het bedrijf dit geweigerd, waarop Haris begonnen is met het downloaden van de documenten. Maar het is nog niet te laat…. er is nog 90 minuten de tijd om het downloaden stop te zetten, maar hoe? Het enige aanknopingspunt is zijn koffer die op kantoor is blijven staan….

Deadline is echt teambuilding! Met jouw team zit je rondom een koffer waarin alle informatie te vinden is om tot de oplossing te komen. Maar ook deze koffer zit op slot. Lukt het jullie de koffer te openen en de aanwijzingen te ontcijferen?

Deadline laat zich het beste vergelijken met een escape game. Alle info zit in een achtergelaten koffer en jij moet met jouw team binnen de tijd de koffer zien te openen en achter codes zien te komen. De game Deadline is opgebouwd uit verschillende levels, tijdens het spel zijn aanwijzingen te verkrijgen, maar dat kost wel kostbare tijd….. en heel veel tijd hebben jullie niet. Er is een deadline van 90 minuten!

Erg geschikt om te spelen als korte break in of na een dagprogramma.

Waar kan dit teamuitje gespeeld worden?

Dit spel kan op elke gewenste locatie gespeeld worden.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top