Skip to content
Teamuitje Boogschieten Rotterdam

Boogschieten Rotterdam

Heel bijzonder om de kracht van de verschillende bogen te ervaren tijdens deze workshop Boogschieten. Na een oefensessie kunnen de teams punten binnen halen, welk team heeft de meest voltreffers?

Zo gaan wij te werk

Na een uitgebreide veiligheidsinstructie van de instructeur gaan jullie in deze workshop als eerste in op de techniek van het handboogschieten. Jullie gaan met twee verschillende type bogen schieten: recurveboog (bare bow uitvoering, de normale evenementenboog) en de compound boog.

Er is een kruisboog aanwezig voor deelnemers met een blessure of deelnemers die zelf niet de kracht hebben om de pees van de handboog voldoende uit te trekken.

Eerst schieten de deelnemers een aantal oefenpijlen onder het toeziend oog van onze instructeur, die aanwijzingen geeft ten aanzien van techniek en schiethouding. Het is zeker niet eenvoudig, maar men kan zich snel verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten.

Na de oefensessie wordt het serieus, want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen.

Waar vindt dit teamuitje in Rotterdam plaats? 

Deze workshop kan zowel binnen als buiten op een daartoe aangewezen terrein gespeeld worden.

Opmerkingen:

  • Boogschieten kan ook indoor gespeeld worden. In dat geval geldt een toeslag voor de huur van de binnenlocatie;
  • Genoemde prijs is gebaseerd op een locatie binnen Rotterdam.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top