skip to Main Content
Teamuitje Boogschieten Rotterdam

Boogschieten Rotterdam

Programma Boogschieten Rotterdam

Heel bijzonder om de kracht van de verschillende bogen te ervaren tijdens deze workshop Boogschieten Rotterdam. Er is een kruisboog aanwezig voor deelnemers met een blessure of deelnemers die zelf niet de kracht hebben om de pees van de handboog voldoende uit te trekken. Eerst schieten de deelnemers een aantal oefenpijlen. Onze instructeurs lopen rond  tijdens Boogschieten Rotterdam en geven aanwijzingen en proberen, indien nodig, de schiethouding van de schutters te corrigeren.

Het is zeker niet eenvoudig maar men kan zich snel verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten. Na de oefensessie wordt het serieus, want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen. De workshop boogschieten Rotterdam kan zowel binnen als buiten in een park of op het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp gespeeld worden.

Nadat de instructeur(s) zich hebben voorgesteld wordt er uitgebreid ingegaan op de techniek van het handboogschieten. Nadat de instructeur de afspraken betreffende de veiligheidsregels heeft doorgenomen is het de beurt aan de deelnemers. De deelnemers gaan met drie verschillende type bogen schieten; recurveboog (bare bow uitvoering, de normale evenementenboog), compound boog en de olympische recurve boog (boog met stabilisatoren).

Opmerking:

  • Boogschieten Rotterdam kan ook indoor gespeeld worden. In dat geval geldt een toeslag voor de huur van de binnenlocatie;
  • Genoemde prijs is gebaseerd op een locatie binnen Rotterdam.
  • Wanneer we uitwijken naar het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp dan geldt een reistoeslag van € 45,00 exclusief btw op het totaal.

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken