Ga naar hoofdinhoud
Teamuitje Boogschieten Rotterdam

Boogschieten

Programma Boogschieten 

Heel bijzonder om de kracht van de verschillende bogen te ervaren tijdens deze workshop.

Na een uitgebreide veiligheidsinstructie van de instructeur gaat u in deze workshop als eerste in op de techniek van het handboogschieten. U gaat met drie verschillende type bogen schieten: recurveboog (bare bow uitvoering, de normale evenementenboog), compound boog en de olympische recurve boog (boog met stabilisatoren).

Er is een kruisboog aanwezig voor deelnemers met een blessure of deelnemers die zelf niet de kracht hebben om de pees van de handboog voldoende uit te trekken.

Eerst schieten de deelnemers een aantal oefenpijlen onder het toeziend oog van onze instructeur, die aanwijzingen geeft ten aanzien van techniek en schiethouding. Het is zeker niet eenvoudig, maar men kan zich snel verbeteren. Na een aantal pijlen zal blijken dat men zich steeds meer vertrouwd voelt met de houding en het schieten.

Na de oefensessie wordt het serieus, want dan wordt er voor de teampunten of individuele punten geschoten. Iedere deelnemer schiet dan een vooraf afgesproken aantal pijlen.

Deze workshop kan zowel binnen als buiten in een park of op het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp gespeeld worden.

Opmerking:

  • Boogschieten kan ook indoor gespeeld worden. In dat geval geldt een toeslag voor de huur van de binnenlocatie;
  • Genoemde prijs is gebaseerd op een locatie binnen Rotterdam.
  • Wanneer we uitwijken naar het strand van Hoek van Holland, Oostvoorne of Ouddorp dan geldt een reistoeslag

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken