Ga naar hoofdinhoud

Workshop Zwaardvechten

Ervaar in de Workshop Zwaard Vechten Rotterdam hoe het is te vechten met originele, middeleeuwse wapens. Leer de fundamenten in deze 1,5 uur durende workshop.

Zo gaan wij te werk

De workshop bestaat uit een introductie op de middeleeuwse filosofie en de wapens die men in deze tijd gebruikte. Ook gaat u zelf zwaardvechten met de historische trainingswapens onder begeleiding van een professionele vechtmeester.

Hoe ziet deze workshop eruit?

Laat een van onze topinstructeurs je de kunst van het 15e-eeuwse zwaardvechten leren.

Je maakt kennis met het gebruik van het middeleeuwse langzwaard. Je leert over historische zwaardvecht technieken en de mentaliteit van de middeleeuwse krijger.

Je leert de fundamenten kennen van de schermtraditie van Johannus Liechtenauer, een zwaardmeester die rond 1320 in Duitsland woonde. Naast het leren hanteren van een zwaard, leer je veel interessante weetjes over de middeleeuwen en mengen we ons met een gezonde dosis humor. 

Waar in Rotterdam vindt dit uitje plaats?

Deze workshop kan bij mooi weer gespeeld worden in een park in de stad of op een andere buitenlocatie in Rotterdam. Bij slecht weer moet deze werkshop binnen plaatsvinden. Voor het indoor uitje geldt een toeslag voor de huur van de binnenlocatie.

Opmerkingen:

  • Programmaduur: 1,5 uur
  • Let op! Dit is een actief teamuitje waar veiligheid voorop staat. Ga niet voor de grap spelen met de voorwerpen die je overhandigd krijgt.
  • Genoemde prijs is gebaseerd op een buiten locatie in Rotterdam.

Meer weten over deze workshop?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen je graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken