Ga naar hoofdinhoud
Bedrijfsuitje hand in zand kameraden

Hand in zand kameraden

Hand in zand kameraden

Hand in hand kameraden op het strand! Een sportief dagprogramma met je collega’s als optimale teambuilding in het zand van Hoek van Holland, Ouddorp of Oostvoorne.

De ochtend bestaat uit een leerzame en fun workshop naar keuze en na een lekkere lunch is het tijd om gezamenlijk de dag af te sluiten met de beachgames. Focus, concentratie , doelgerichtheid en samenwerking. Allemaal belangrijke elementen die ervoor zorgen dat je succesvol kunt zijn als team. Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellige bbq, terwijl we met een glas in de hand en een goed gesprek de zon langzaam ‘in het water zien verdwijnen’…

Bij de workshops zijn, afhankelijk van de groepsgrootte, de keuzes bijvoorbeeld:

  • Schermen
  • Stand up paddling
  • Powerkiten
  • Branding kajakken
  • Luchtbuks schieten

Onderdeel van de beachgames is het reuze katapult bouwen, hierbij moeten de teams met behulp van vier palen, knopentouwtjes en een elastiek een constructie bouwen waarmee uiteindelijk een bal weg geschoten wordt. Een teamlid mag de katapult afschieten zonder dat deze ondersteund wordt door andere teamleden. De rest van het team staat in het veld om de bal te vangen. Hoe verder weg de bal geschoten en ook gevangen wordt, hoe meer punten er verdiend kunnen worden.

De overige onderdelen van de beachgames komen rechtstreeks uit het de aloude zeskamp: reuze skippy, vliegend tapijt en de megaglobe zijn dan onderdelen. Niet alleen leuk om naar te kijken, het is vooral ook heel leuk om te doen. Onze succesvolle uitwerking van deze formule gebaseerd op het populaire tv programma ‘Sterrenslag’, werkt uitstekend als teambuildingdag. Vermaak, gezelligheid en samenwerking met je team staat centraal.

Prijsstelling:

  • Workshop vanaf €  25,00 p.p. excl. btw en beachgames € 38,50 p.p. excl.btw
  • Genoemde prijs geldt vanaf 20 personen (prijs kleinere groepen op aanvraag)
  • Tijdsduur programma: 1 – 1,5 uur workshop in de ochtend en 3 uur beachgames in de middag

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top
Zoeken