skip to Main Content

Cursus plat Rotterdams

Programma Cursus plat Rotterdams

Wat is er gezelliger dan met je vrienden of collega’s op zun Rotterdams een lekker biertje te drinken na een week hard werken? Dat kan nu tijdens de cursus plat Rotterdams in een kroeg of bij u op kantoor. In een oer-Rotterdamse kroeg kunt u onder het genot van een pilsje en een bitterbal genieten van de ongecompliceerde gastvrijheid van onze prachtige havenstad.

De cursus plat Rotterdams wordt gegeven door een heuse ras Rotterdammert, Roel Pot! U kent Roel ongetwijfeld van RTV Rijnmond of de NS-reclame met Nick en Simon. Rotterdamser dan Roel wordt het niet!

Volgens zijn eigen woorden…

‘Eigenlijk ken het niet ff snel Rotterdams keren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotterdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren je verstaanbaar te maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotterdam. U zult versteld staan en de kreten Oh ja joh?!? Zooooooooo, behoren snel tot uw eigen vocabulaire. Evenals ‘je aige`t leplazerus werruke’ en ‘je mot niet zo uit je nek lullen’.

U leert in anderhalf uur perfect uw eigen accent af.

Dit arrangement is uit te breiden met:

  • Een onvergetelijke stadswandeling met gids
  • Een diner in een Rotterdamse locatie

Meer weten over dit bedrijfsuitje?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Vergelijkbare bedrijfsuitjes

Back To Top
Zoeken