Skip to content

Online Pubquizshow

Online Pubquiz: hét leukste alternatief

Natuurlijk spelen we liever live met u onze hilarische pubquizshow, maar nood breekt wet…. Daarom zijn wij ons vanaf de eerste week van de coronacrisis gaan focussen op wat er online kan. We hebben een studio gebouwd en het programma nog meer entertainment gegeven …et voila!! Onze online pubquizshow was geboren!

Wat kan je verwachten?

Uiteraard nog steeds met onze altijd vrolijke en zingende quizmaster, Guus Bok en een live DJ en sidekick. Met vragen over van alles en vooral heel veel muziekvragen, die Guus natuurlijk lekker meezingt vanuit onze online studio. En aangezien Guus de deelnemers ook ziet, ontstaat een gezellige interactie.

Te gekke online ervaring

Onze online pubquiz is door de inzet van de zingende quizmaster, live DJ, sidekick, interactie met de deelnemers en een online studio met greenscreen, waardoor we onze quizmaster op ogenschijnlijk elke willekeurige locatie kunnen laten ‘opploppen’, weer een stap dichterbij live.

Er gaat uiteraard niks boven elkaar echt ontmoeten, maar onze pubquiz komt wel heééél erg dicht in de buurt. Gezellig met uw collega’s of vrienden in een besloten online omgeving even quizzen!

Geen online pubquiz zonder borrel

Als u wilt kunnen we bij de pubquiz ook nog een lekkere borrelbox leveren om thuis van te snoepen.

Meer weten over deze online pubquiz?

Vraag hieronder eenvoudig een offerte aan van dit bedrijfsuitje of bel ons voor meer informatie. We helpen u graag!

Beoordelingen over dit uitje

Back To Top