Ga naar hoofdinhoud

Teambuilding in Rotterdam | Teamactiviteiten

De leukste teamactiviteiten in Rotterdam

Teambuilding Rotterdam is een verzamelnaam voor een reeks groepsactiviteiten, waarbij samenwerking centraal staat. Onze teambuildingactiviteiten zijn een uitstekende manier om uw bedrijf, team of organisatie te inspireren en te motiveren. De activiteiten zijn gericht op samenwerken, communicatie en, niet geheel onbelangrijk, heel veel lol. Een team dat goed samenwerkt, veel communiceert en het onderling goed kan vinden, is effectiever, productiever en succesvoller. Teambuilding is daarom een belangrijk element in de opbouw van een goede bedrijfssfeer en is niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld. Rotterdam Business Events zorgt ervoor dat u en uw team een onvergetelijke dag beleven in hartje Rotterdam. De unieke locatie, gelegen aan de haven, biedt zeer veel mogelijkheden voor leuke teambuildinguitjes.

Teambuilding Rotterdam is er op gericht teamleden op een andere en leuke manier naar zichzelf en naar zijn/haar medeteamleden te laten kijken. Door elkaars sterke punten te ontdekken en te benoemen, worden de deelnemers zich sterker bewust van de in het team aanwezige kwaliteiten en talenten. Deze kwaliteiten en talenten kunnen in de werksituatie beter worden aangesproken en benut.

foto teamuitje kookworkshop rotterdam

Leuke teamuitjes met teambuilding activiteiten in Rotterdam

Rotterdam is dé stad voor de leukste activiteiten. De Euromast, de havens, de skyline, Diergaarde Blijdorp en de Koopgoot. Rotterdam zit vol met mooie attracties. Ideaal voor een teambuilding uitje. Door uw teambuilding uitje te organiseren in een stad als Rotterdam, leert u naast uw collega’s ook de stad beter kennen.

Bij Rotterdam Business Events heeft u keuze uit verschillende teambuildingactiviteiten. Van actieve bedrijfsuitjes tot maatschappelijke teamuitjes. De medewerkers van Rotterdam Business Events zijn in staat om de uitjes af te stemmen op de groepscultuur van uw organisatie. De teambuildingactiviteiten van Rotterdam Business Events zijn zeer geschikt voor belangrijke competenties zoals: samenwerken, communiceren en besluiten nemen. Allemaal elementen die naar voren komen in onze teambuildingactiviteiten. Gedurende de verschillende uitjes werkt u samen met uw collega’s, al dan niet bewust of onbewust, aan al deze competenties. Teambuilding is belangrijk om goed te kunnen samenwerken op de werkvloer en het zal het functioneren van uw team, afdeling of organisatie verbeteren. Bijna alle uitjes kunnen het hele jaar door worden gehouden.

Doelstellingen van een teambuildingactiviteit zijn:

  • Nieuw team ontwikkelen
  • Team nieuw leven inblazen
  • Interne relaties verbeteren
  • Cultuurverandering laten doordringen
  • Teamspirit bevorderen
  • Inspraak van de medewerkers vergroten
  • Participatie in besluitvorming bevorderen
  • Verbeteren van de werksfeer

Meer informatie over onze teambuilding activiteiten

Teambuilding in Rotterdam | Rotterdam Business Events heeft een groot aanbod aan teambuildingactiviteiten. Bent u benieuwd welke activiteiten met betrekking tot teambuilding het meest geschikt zijn voor u, uw team of uw afdeling? Neem dan vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Hierin bespreken wij ook de verdere mogelijkheden qua eten en drinken.

Back To Top
Zoeken