Skip to content

Eindejaarsfeest Rotterdam

Jouw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Een eindejaarsfeest is een viering aan het einde van het jaar om successen te vieren en werknemers te waarderen voor hun harde werk en toewijding. Ontdek hoe Rotterdam Business Events jou kan helpen!

Beleef een onvergetelijk eindejaarsfeest 

Ben je op zoek naar een uniek en onvergetelijk eindejaarsfeest voor jouw bedrijf? Rotterdam Business Events is jouw partner in het organiseren van een spectaculaire viering om het jaar in stijl af te sluiten. Onze passie is het creëren van onvergetelijke ervaringen die jouw bedrijf laten stralen, of het nu gaat om een eindejaarsfeest, een bedrijfsjubileum of een bedrijfsfestival. Ontdek wat wij met onze 20 jaar ervaring in de evenementenbranche voor jou kunnen betekenen en maak van jouw eindejaarsfeest een moment van erkenning en waardering voor jouw werknemers.

Waarom een eindejaarsfeest organiseren?

Een eindejaarsfeest is een viering aan het einde van het jaar om successen te vieren en werknemers te waarderen voor hun harde werk en toewijding. Een eindejaarsfeest organiseren biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Erkenning en waardering: Het is een kans om jouw werknemers te bedanken voor hun inzet en bijdrage aan het succes van jouw bedrijf. Een eindejaarsfeest laat zien dat je hun inzet waardeert en erkent.
  • Teamspirit en motivatie: Een goed georganiseerd eindejaarsfeest versterkt de teamspirit en motiveert werknemers om zich ook het komende jaar volledig in te zetten.
  • Versterken van relaties: Het eindejaarsfeest biedt een informele setting waarin werknemers onderling beter contact kunnen leggen en relaties kunnen versterken.

Wat kunnen wij betekenen voor jouw eindejaarsfeest?

Bij Rotterdam Business Events begrijpen we dat elk eindejaarsfeest uniek en persoonlijk moet zijn. We bieden het volgende brede scala aan diensten om ervoor te zorgen dat jouw feest perfect past bij de cultuur en doelstellingen van jouw bedrijf:

  • Concept en thema: We helpen je bij het ontwikkelen van een uniek concept en thema dat aansluit bij de gewenste sfeer en boodschap van jouw eindejaarsfeest.
  • Locatie en decoratie: We hebben een uitgebreid netwerk van eventlocaties in Rotterdam en zorgen voor de perfecte setting en decoratie voor jouw feest. 
  • Entertainment: Of je nu live muziek, een DJ, een spectaculaire act of interactief entertainment wilt, wij zorgen er voor dat je gasten zullen worden verrast en vermaakt
  • Catering: We werken samen met gerenommeerde cateringpartners om culinaire hoogstandjes te bieden die aansluiten bij jouw wensen en de smaak van jouw gasten.

Samen maken we jouw eindejaarsfeest memorabel

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om een eindejaarsfeest te organiseren dat jouw werknemers zal verrassen, inspireren en waarderen. 

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Voor echt bijzondere evenementen

Professioneel en enthousiast team

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Meer dan 25 jaar ervaring

Rotterdam expert sinds 1998

Wij werkten voor

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Back To Top