Skip to content

Kick off evenement Rotterdam

Jouw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Een kick off evenement is van essentieel belang om jouw project of product op de juiste manier te lanceren. Ontdek hoe Rotterdam Business Events jou kan helpen bij het organiseren!

Maak een knallende start met jouw kick off evenement 

Ben je klaar om jouw nieuwe project of product met een indrukwekkende start te lanceren? Wil je de betrokkenheid van jouw team vergroten en de energie hoog houden? Als toonaangevend evenementenbureau in Rotterdam staan wij voor je klaar om jouw kick off evenement tot een groot succes te maken. Wij kennen de uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd bij het starten van een nieuw project en weten hoe belangrijk het is om de juiste toon te zetten. Ontdek hoe dit je kan helpen bij het organiseren van een dynamische en inspirerende gebeurtenis die de basis legt voor een impactvol project.

Waarom een kick off evenement organiseren?

Een evenement als een kick off evenement, bedrijfsopening of een productlancering is van essentieel belang om jouw project of product op de juiste manier te lanceren. Hier zijn enkele redenen waarom een kick-off evenement waardevol is:

  • Teambetrokkenheid vergroten: Een kick off evenement brengt jouw team samen, creëert een gevoel van betrokkenheid en motiveert iedereen om gezamenlijk naar hetzelfde doel toe te werken.
  • Doelstellingen duidelijk communiceren: Een kick-off biedt de gelegenheid om de doelstellingen, visie en strategie van het project helder te communiceren, waardoor alle teamleden op één lijn worden gebracht.
  • Energie en motivatie stimuleren: Een goed georganiseerde kick-off brengt een positieve energie en motivatie teweeg, wat de teamleden inspireert om zich volledig in te zetten voor het project.

Een unieke kick off ervaring

Bij Rotterdam Business Events geloven we in het creëren van unieke en op maat gemaakte kick off ervaringen. We zorgen ervoor dat jouw kick off evenement perfect aansluit bij de doelstellingen en de cultuur van jouw bedrijf. Hier zijn enkele aspecten waar we ons op richten:

  • Creatieve conceptontwikkeling: Ons team van experts helpt jou bij het ontwikkelen van een creatief en onderscheidend concept voor jouw kick-off evenement. We zorgen ervoor dat het concept aansluit bij de boodschap en het imago van jouw project, dienst of product.
  • Interactieve sessies: We integreren interactieve sessies en teambuilding activiteiten om de betrokkenheid en samenwerking binnen jouw team te vergroten. Dit creëert een positieve sfeer en stimuleert open communicatie.
  • Inspirerende sprekers: We kunnen inspirerende sprekers uitnodigen die jouw team motiveren en inspireren om het beste uit zichzelf te halen tijdens het project.

Laten we samen impact creëren met jouw kick off evenement

Wil je jouw project of product op een impactvolle manier lanceren? Of wil je een ander evenement op maat laten maken? Neem vandaag nog contact met ons op via contact en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw evenement te maken. 

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Voor echt bijzondere evenementen

Professioneel en enthousiast team

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Meer dan 25 jaar ervaring

Rotterdam expert sinds 1998

Wij werkten voor

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Back To Top