Skip to content

Bedrijfsopening Rotterdam

Jouw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Een opvallende bedrijfsopening is van cruciaal belang om een sterke start te maken en de juiste indruk te maken op jouw doelgroep. Ontdek hoe Rotterdam Business Events jou kan helpen bij het organiseren!

Een unieke bedrijfsopening organiseren

Wil je jouw nieuwe bedrijf op een spectaculaire manier openen? Ben je op zoek naar een ervaren partner die jou kan helpen bij het organiseren van een onvergetelijke bedrijfsopening? Wij staan voor je klaar om van jouw bedrijfsopening een groot succes te maken. Ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen bij het organiseren van een onvergetelijke gebeurtenis die jouw bedrijf een vliegende start geeft.

Waarom een opvallende bedrijfsopening?

Een opvallende bedrijfsopening is van cruciaal belang om een sterke start te maken en de juiste indruk te maken op jouw doelgroep. Het organiseren van dit bedrijfsevenement heeft enkele grote voordelen:

  • Maak een blijvende indruk: Een goed geplande en uitgevoerde bedrijfsopening zorgt voor een blijvende indruk bij jouw gasten, waardoor ze jouw bedrijf positief herinneren.
  • Genereer belangstelling en publiciteit: Een opvallende bedrijfsopening trekt de aandacht van de media en genereert belangstelling rondom jouw bedrijf, waardoor je waardevolle publiciteit kunt genereren en jouw merkbekendheid kunt vergroten.
  • Versterk jouw merkimago: Een bedrijfsopening biedt de perfecte gelegenheid om jouw merkidentiteit te communiceren en jouw merkimago te versterken bij potentiële klanten, partners en stakeholders.

Een op maat gemaakte bedrijfsopening

Bij Rotterdam Business Events geloven we in maatwerk. We begrijpen dat elk evenement zoals een bedrijfsopening of kick off evenement uniek is en vraagt om een zorgvuldige planning en uitvoering. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen voor jouw bedrijfsopening, waaronder:

  • Locaties die indruk maken: Van moderne evenementenruimtes tot historische gebouwen, wij kennen de beste locaties in Rotterdam die jouw bedrijfsopening een bijzondere ambiance geven. Heb je al een locatie? Dan kunnen we sneller aan de slag met een uniek concept!
  • Creatieve conceptontwikkeling: Ons team met 20 jaar ervaring helpt jou bij het ontwikkelen van een creatief en opvallend concept dat de boodschap en de waarden van jouw bedrijf op de juiste manier communiceert.
  • Professionele uitvoering: Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van jouw bedrijfsopening, inclusief logistiek, technische ondersteuning en gastvrijheid. Hierdoor kan jij je concentreren op het verwelkomen van jouw gasten en het genieten van de bijzondere gelegenheid.

Samen maken we jouw bedrijfsopening onvergetelijk

Ben je klaar om jouw nieuwe bedrijf te openen met een impactvol evenement? Neem vandaag nog contact met ons op via contact en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw bedrijfsopening onvergetelijk te maken.

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Voor echt bijzondere evenementen

Professioneel en enthousiast team

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Meer dan 25 jaar ervaring

Rotterdam expert sinds 1998

Wij werkten voor

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Back To Top