Skip to content

Nieuwjaarsreceptie | Tips en ideeën

Voor zowel uw nieuwjaarsborrel, – receptie of -event bent u bij Rotterdam Business Events aan het juiste adres. Wij regelen uw evenement naar uw wensen en behoeftes. Helemaal op maat dus! Van 20 tot 1.000 medewerkers en/of relaties, voor elke groep organiseren wij een event voor een goed nieuwjaar. Begin het jaar goed en bedank uw medewerkers voor het productieve jaar of proost met uw relaties op het nieuwe jaar. Wij zorgen hierbij voor de catering, een gave locatie en eventueel het entertainment.

Natuurlijk behoort een nieuwjaarsuitje ook tot de mogelijkheden. Lekker actief met elkaar op pad door de stad met één van onze citygames en aansluitend een gezellige New Year’s pubquiz met zingende quizmaster of onze New Year’s Music Dinner Quiz met alle weetjes en muziek van het afgelopen jaar er in verwekt. Of wat te denken om maar gelijk te starten met de goede voornemens en meer te bewegen, ons New Year’s Running Dinner. Met deze culinaire wandeling begint u bijvoorbeeld in zo’n leuke ouderwetse oud-Rotterdamse tram met een tour door de stad. Vervolgens eet u uw voorgerecht op de Kop van Zuid. Dan gaat u al steppend verder richting de Meent, waar het tweede restaurant zich bevindt. U geniet dan van het hoofdgerecht in Rotterdam Centrum. Vanuit hier gaat u en uw gezelschap verder per watertaxi richting historisch Delfshaven. Aangekomen in het restaurant in Delfhaven wordt het driegangenmenu afgesloten met een dessert. Hier is ook nog de tijd om na te borrelen. Zo spreekt u extra veel collega’s op een avond en kunnen u en uw medewerkers gezellig socializen met de verschillende afdelingen.

Evenementen Rotterdam keileweg
nieuwjaarsborrel rotterdam
nieuwjaarsborrel rotterdam
nieuwjaarsborrel rotterdam

We hebben een tipje van de nieuwjaarssluier opgelicht als het gaat om onze ideeën voor een bijzonder nieuwjaarsreceptie, nieuwjaarsevenement of nieuwjaarsborrel. Wij laten graag onze ideeën, tips en creativiteit zien voor uw specifieke branche of dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan graag met u brainstormen over een mooi nieuwjaarsconcept voor uw bedrijf.

Back To Top