Skip to content

Stadswandeling Rotterdam | Ontdek Rotterdam te voet!

Stadswandeling Rotterdam | Bent u gek op moderne, hippe, bruisende straten met vele architectonisch prachtige bouwwerken? Dan zijn onze stadswandelingen dwars door Rotterdam echt iets voor u. Wist u dat Rotterdam in 2001 tot ‘culturele hoofdstad’ van Europa en in 2007 tot de ‘stad van architectuur’ is verkozen? Zo klinkt een stadswandeling ineens veel leuker, toch? Kijk uw ogen uit tijdens het wandelen, maak foto’s op unieke locaties en voel u voor één dag een echte Rotterdammer. Rotterdam bestaat uit bijzondere, moderne architectuur waar u uren naar kunt kijken. Van de indrukwekkende Erasmusbrug tot de mooiste McDonald’s van Nederland: Rotterdam heeft het allemaal! De stad is goed bereikbaar, heeft veel hotspots, groene parken en musea die uw wandeling extra inhoud geven. Wie de Rotterdamse straten wil ‘induiken’ heeft met de eindeloze hotspots een groot luxeprobleem. Bekijk hier onze leukste stadswandelingen. Wandelt u mee?

Wandel mee met de stadswandeling Rotterdam

Als u meerdere bezienswaardigheden en attracties in Rotterdam wilt bezoeken, dan is het aan te raden om dit lopend te doen. De hotspots zijn voornamelijk in en rondom het centrum, de meeste liggen op loopafstand van elkaar. Ideaal voor een heerlijke stadswandeling. Tijdens een stadswandeling door Rotterdam loopt u langs uiteenlopende bezienswaardigheden. Naast alle bezienswaardigheden die u te zien krijgt, is een stadswandeling ook heel gezond. Als u regelmatig wandelt, voelt u zich fitter, sterker en energieker.

De lokale bevolking weet de leukste plekjes in Rotterdam te vinden. Gedurende de wandeling kunt u een kroeg, een winkel of een restaurant binnenlopen en een gesprek aangaan met een local. Als u een Rotterdammer spreekt zal hij of zij veel leuke plekjes aanwijzen. Pure inwoners, Rotterdammers doen niet zo moeilijk en laten u met veel trots hun stad zien.

foto brug tijdens teamuitje stadswandeling rotterdam

Verschillende stadswandelingen door Rotterdam

Naast alle mooie bezienswaardigheden staat Rotterdam ook bekend als shopping paradijs. De Koopgoot, de Lijnbaan, het Alexandrium en winkelcentrum Zuidplein, Rotterdam is 7 dagen per week een shopping paradijs voor modieuze mensen. In combinatie met een mix aan culturen levert dit een bijzonder straatbeeld op. Een mooi straatbeeld. Een straatbeeld met een diversiteit aan mensen, culturen en gewoontes. Een straatbeeld die u tijdens een stadswandeling prima kunt ontdekken. Bij Rotterdam Business Events organiseren we verschillende stadswandelingen. Het bedrijfsuitje Rondleiding en fotografie bestaat uit een unieke stadswandeling door 010 met gids en professionele fotograaf die u en uw collega’s leert fotograferen met uw smartphone! Ook hebben we bij Rotterdam Business Events een bedrijfsuitje die betrekking heeft op de architectuur in Rotterdam. In het uitje Rondleiding Rotterdam Architectuur neemt een professionele gids de groep mee op een tocht die start in 1897. Gedurende deze tocht wandelt u langs alle bijzondere projecten en hotspots. De wandeling eindigt bij een hypermoderne bouwput.

Meer informatie over de verschillende stadwandelingen

Stadswandeling Rotterdam | Rotterdam Business Events heeft een groot aanbod stadswandelingen. Bent u benieuwd welke wandeling het meest geschikt is voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor een advies op maat.

Back To Top