Skip to content

Kerstborrel of kerstuitje Rotterdam | Dé ideale afsluiting van het jaar!

De kerst, tijd van sfeer en tijd voor elkaar! Rotterdam Business Events helpt u graag met de organisatie van een leuke kerstborrel, -feest of -activiteit.

‘Cause all I want for Christmas… is you!’ Iedereen kent hem wel. Belangrijk in deze tijd is dat bedrijven laten weten dat enthousiaste medewerkers ‘all they want for Christmas’ zijn. Juist in de drukke december maand is het belangrijk om te laten weten hoezeer u als bedrijf de inzet van de medewerkers waardeert of hoe trots u bent op het feit dat de doelen dit jaar zijn behaald. Hoe kunt u dit beter laten weten dan door het samen beleven van een leuk kerstevenement met activiteiten in Rotterdam? U zult merken dat het erg gezellig is en dat het de medewerkers motiveert. Zo leren uw medewerkers elkaar beter kennen en krijgen mensen van verschillende afdelingen ineens een gezicht bij de collega waarvan ze misschien alleen de naam kennen. Ook zien collega’s die al jaren samenwerken dat de collega die normaal erg stil is, heel creatief of sportief is. Bijvoorbeeld wanneer je als team aan het ijscarven bent of in een ribboot over het water scheert. Of wie weet het meest bij onze Christmas Pubquiz of Christmas Music Dinner Quiz? Of lekker actief op het ijs met onze Winter Wonder Games op de schaatsbaan, allerhande hilarische spellen op glad ijs!

Een kerstborrel met het hele team of organisatie, Rotterdam is voor deze dag of avond dé ideale locatie. Tal van leuke activiteiten, heerlijke restaurants en de mooiste bezienswaardigheden. De straten in het centrum zijn prachtig verlicht met kerslichtjes, waardoor u en uw collega’s optimaal kunnen genieten van Rotterdam. Rotterdam Business Events organiseert kerstuitjes speciaal en op maat voor uw organisatie of team, aanpast aan uw groepsgrootte en locatie.

Tips voor een kerstuitje in winterse sferen

Rotterdam is een innovatieve stad, met bijzonder veel architecturale hoogstandjes, zoals de Markthal, supergezellige restaurantjes om te borrelen of te dineren, prachtige havens, kortom; veel gezelligheid ’s avonds, maar ook veel om te zien overdag.

Wij hebben alvast wat leuke ideeën voor uw kerstuitje met het bedrijf:

–        Running Christmas Dinner 

–       Christmas Pubquiz 

–       Christmas Music Dinner Quiz

–        Hollandse stamppottenworkshop

Neem contact op voor meer kerstborrel ideëen

We hebben een tipje van de kerstsluiter opgelicht als het gaat om onze ideëen voor een bijzonder kerstuitje, kersevenement of kerstborrel. Wij laten graag onze creativiteit zien voor uw specifieke branche of dienstverlening. Neem vrijblijvend contact met ons op en we gaan graag met u brainstormen over een mooi kerstconcept voor uw bedrijf.

Back To Top