Skip to content

Bedrijfsjubileum Organiseren

Jouw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Met een bedrijfsjubileum vier je niet alleen, maar investeer je ook in waardevolle relaties en medewerkers van jouw organisatie. Ontdek hoe Rotterdam Business Events jou kan helpen bij het organiseren!

Een bijzonder bedrijfsjubileum organiseren

Vier jouw mijlpaal op een onvergetelijke manier met Rotterdam Business Events. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij hét toonaangevende evenementenbureau in Rotterdam. Ben je op zoek naar een unieke viering voor jouw 10-jarige bedrijfsbestaan? We vertellen je graag hoe wij jouw bedrijfsjubileum omtoveren tot een onvergetelijk event.

Waarom een bedrijfsjubileum?

Een bedrijfsjubileum markeert de succesvolle jaren van jouw bedrijf en is een moment om terug te kijken op alle groei, prestaties en inzet. Tegelijk is het een gelegenheid om waardering te tonen aan jouw medewerkers, klanten en partners die hebben bijgedragen aan het succes van jouw organisatie. Een bedrijfsjubileum organiseren is de perfecte gelegenheid om de relaties met belangrijke stakeholders te versterken en de teamgeest te bevorderen.

Mogelijkheden voor een uniek bedrijfsjubileum

We begrijpen dat elk bedrijfsjubileum uniek is en een speciale viering verdient. We bieden een scala aan mogelijkheden om jouw bedrijfsjubileum onvergetelijk te maken:

  • Creatieve Concepten: Ons ervaren team ontwikkelt samen met jou een creatief en op maat gemaakt concept dat aansluit bij de waarden en identiteit van jouw bedrijf. 
  • Locatie & Setting: Rotterdam Business Events beschikt over een uitgebreid netwerk van inspirerende locaties in Rotterdam en omgeving. Of je nu een chique gala-avond wilt organiseren, een informele borrel of een spectaculaire jubileumshow, wij vinden de perfecte locatie die past bij jouw wensen en behoeften.
  • Programmabeheer: Wij helpen je bij het samenstellen van een boeiend programma met bijvoorbeeld inspirerende sprekers, entertainment en activiteiten die de betrokkenheid en interactie bevorderen.

Zo pakken wij jouw bedrijfsjubileum aan

Bij Rotterdam Business Events hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en maatwerk. We beginnen met een diepgaand gesprek om jouw wensen en doelen te begrijpen. Vervolgens zetten we ons creatieve brein aan het werk om een uniek concept te ontwikkelen dat perfect aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Uiteindelijk zorgen we voor een naadloze uitvoering van het jubileum, waarbij we rekening houden met elk detail en ervoor zorgen dat alles soepel verloopt.

Samen maken we van jouw bedrijfsjubileum een succes!

Ben je klaar om jouw bedrijfsjubileum te vieren op een unieke en gedenkwaardige manier? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsjubileum. 

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Voor echt bijzondere evenementen

Professioneel en enthousiast team

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Meer dan 25 jaar ervaring

Rotterdam expert sinds 1998

Wij werkten voor

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Back To Top