Skip to content

Relatie event organiseren Rotterdam

Jouw evenement tot in de kleinste detail verzorgd

Relatie events zijn de manier om sterke en langdurige relaties op te bouwen. Ontdek hoe Rotterdam Business Events jou kan helpen om jouw relaties te versterken en te laten groeien!

Versterk jouw relaties 

Ben je op zoek naar een ervaren partner die jou kan helpen bij het organiseren van een succesvol relatie event? Rotterdam Business Events staat voor je klaar! Met meer dan 20 jaar ervaring in de evenementenbranche is onze passie het creëren van onvergetelijke ervaringen die de banden tussen bedrijven en hun klanten, partners en stakeholders versterken. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw relaties te versterken.

Waarom relatiemarketing inzetten?

Relatiemarketing is een strategische aanpak om sterke en langdurige relaties op te bouwen. Het draait om het creëren van waardevolle interacties en het bieden van een positieve ervaring die verder gaat dan alleen transacties. Relatiemarketing is essentieel omdat het:

  • Vertrouwen en loyaliteit opbouwt: Door aandacht te besteden aan relaties en te investeren in persoonlijke interacties, bouw je vertrouwen en loyaliteit op bij jouw stakeholders.
  • Klantbehoud bevordert: Bestaande klanten behouden is vaak kostenefficiënter dan het werven van nieuwe klanten. Relatiemarketing helpt bij het behouden van klanten door waarde toe te voegen en te voldoen aan hun behoeften.
  • Samenwerking en partnerships stimuleert: Het opbouwen van sterke relaties met partners en leveranciers kan leiden tot gedeelde kansen en gezamenlijk succes.

Wat zijn de mogelijkheden met relatiemarketing?

Bij Rotterdam Business Events begrijpen we dat elke relatie uniek is en speciale aandacht verdient. Zo organiseren we relatiebijeenkomsten, netwerkbijeenkomsten, kick off evenementen en klantendagen, waarbij de focus ligt op het creëren van waardevolle interacties en het versterken van relaties. Bij deze evenementen ontwikkelen we maatwerk concepten die passen bij jouw bedrijf, doelgroep en doelstellingen.

Elk evenement is uniek en afgestemd op jouw specifieke behoeften. Daarvoor beschikken we over een uitgebreid netwerk van eventlocaties in Rotterdam en creëren de juiste sfeer om jouw gasten te verwelkomen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Op deze evenementen zorgen we voor een gevarieerd en boeiend programma met relevante sprekers, interactieve sessies en activiteiten die de deelnemers betrekken en inspireren.

Rotterdam Business Events is expert in relatiemarketing

Neem vandaag nog contact met ons op via contact en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw relaties te versterken en te laten groeien. Samen creëren we een relatiemarketing evenement dat stakeholders niet vergeten. 

Wat vinden onze klanten?

‘We hebben flink gelachen en top middag beleeft!’

Van de cursus plat Rotterdams hebben we heel veel geleerd, dat was erg leuk.
De rondleiding op de SS Rotterdam was zeer goed, de gids was een gezellige man.
En de kaap was ook effe gezellig.
Dank voor het organiseren.
Groeten, Edwin

‘Leuk en gezellig alsof ik echt uit was!’

Met de Business Breakfast Club van het Ronald McDonald Huis Sophia Rotterdam hebben wij een online pubquiz gedaan. Wat een feestje was dat zeg! Er was ruimte om gezellig met elkaar te kletsen en te lachen. En door de leuke quiz was er ook nog eens gezonde rivaliteit.
Het komt aan op algemene kennis, wat hoor je op tv, wat heb je gezien in de krant, maar ook op basiskennis van vroeger en gewone weetjes.

Door de interactieve manier van presenteren was het net of je ook echt in het cafe was. Het enige jammere was dat ik mijn eigen drankje in moest schenken.

Mijn advies, wil je iets leuks doen met je team, neem contact op met RBE en je bent verzekerd van een leuke middag/ avond!

Online maar toch het teamgevoel!

Met onze afdeling hebben wij een online pubquiz gehouden, georganiseerd door Rotterdam Business Events. Net als vele anderen missen wij door het thuiswerken tijdens COVID-19 het informele contact met onze collega’s, dus vandaar dit initiatief. De medewerkers ontvingen thuis een borrelbox die door de brievenbus paste. Deze was goed gevuld met allerlei lekkernijen en (non-)alcoholische drankjes. Voor elk wat wils.
Het team van Rotterdam Business Events zorgde voor een gezellige en interactieve pubquiz met quizmaster en DJ, waarbij echt iedereen van het team fanatiek meedeed en de sfeer er goed in zat. Voor de winnaar was uiteraard een mooie prijs. Wij hebben hele positieve reacties vanuit ons team ontvangen. Dus wat ons betreft een echte aanrader!! En zodra het fysiek weer kan/mag, dan organiseren wij graag weer een pubquiz maar dan ergens op een gezellige locatie waar wij elkaar weer live kunnen ontmoeten.

Wij kennen de stad en spreken de taal!

Voor echt bijzondere evenementen

Professioneel en enthousiast team

1 contactpersoon, 1 draaiboek, 1 factuur

Meer dan 25 jaar ervaring

Rotterdam expert sinds 1998

Wij werkten voor

Ons werk

Specialisten in het organiseren van originele bedrijfsevenementen

Back To Top