Skip to content

Incentive Rotterdam is het nieuwe label van Rotterdam Business Events.

Rotterdam, de stad waar u geweest moet zijn! Vele media berichten al over onze prachtige havenstad en volgens de internationale pers, waaronder Lonely Planet, hoort Rotterdam bij de top 10 van mooiste steden. Onlangs zijn wij zelfs uitgeroepen tot European City of the Year en er zijn talloze internationale lijstjes die Rotterdam aanvoert. Daarnaast heeft Rotterdam een rijk aanbod aan hotels op alle niveuas. Kortom, genoeg redenen om een incentive naar Rotterdam te organiseren.

Om uw medewerkers te bedanken, voor de teambuilding, het salesteam te motiveren of om uw medewerkers te bedanken. Met verschillende citygames en tours door de haven, naar het strand of door het centrum van Rotterdam laat Rotterdam Business Events u door middel van verschillende programma’s zien waarom Rotterdam bij de top 10 van de mooiste steden van de wereld hoort.

Incentive Rotterdam

Waarom u dat door ons zou laten organiseren?

  • Wij zijn gevestigd in Rotterdam
  • Wij kennen alle uithoeken van de stad, omdat we allemaal echte Rotterdammers zijn
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Groot netwerk in Rotterdam met daarion alle venus, hotels en restaurants
  • Creatief en origineel

Rotterdam Business Events is naast evenementenbureau, ook DMC voor Rotterdam. Door onze kennis ván en netwerk ín de stad zijn wij uw Destination Management Company die de meest bijzondere programma’s voor uw incentive kan maken. Wij denken graag met u mee om uw eén-, twee- of meerdaags programma samen te stellen.

Back To Top