Skip to content

C. & H. Euser Transport ontvangt Koninklijk Predicaat!

In aansluiting op hun 100-jarig bestaan, waarvoor wij de relatiemiddag en het personeelsfeest afgelopen november mochten organiseren en verzorgen, kregen Bas en Lisette Euser uit handen van de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, op vrijdag 3 juli 2020 het Koninklijk Predicaat overhandigd. In het bijzijn van de Burgemeester van Barendrecht, de heer Jan van Belzen en wethouder Arnout Proos, namen Bas en Lisette vol trots dit bijzondere document in ontvangst.

Ook deze mooie bijeenkomst, die op het podium geleid werd door RTV Rijnmond coryfee Suzanne Mulder, mochten wij voor Euser Transport organiseren en verzorgen.

Voor ons, naast het feit dat we een dergelijk bijzonder evenement mochten organiseren, ook een hele bijzondere mijlpaal….na 4 maanden Corona-stilstand was dit namelijk het eerste live evenement wat wij weer mochten verzorgen. In de tussenliggende maanden hebben we een groot aantal online pubquizzen verzorgd, maar live blijft toch het mooist!!

Wij feliciteren Bas en Lisette, familie en medewerkers met dit bijzondere Koninklijke Predicaat!

Lees hieronder de artikelen in de vak- en lokale pers:

Nieuwsblad Transport:

Transportbedrijf Euser ontvangt predicaat Koninklijk

Transport & Logistiek:

C. & H. Euser Beheer ontvangt Predicaat Koninklijk

Barendrecht Nieuws.nl:

Predicaat Koninklijk voor Barendrechts transportbedrijf Euser

 

Schakel Barendrecht: https://www.deschakelbarendrecht.nl/nieuws/algemeen/51856/predicaat-koninklijk-voor-c-h-euser-beheer-b-v-

Barendrecht.nu: https://barendrechtnu.nl/nieuws/ondernemen/33025/predicaat-koninklijk-voor-barendrechts-transportbedrijf-euser

Oozo.nl: https://www.oozo.nl/nieuws/barendrecht/2423889/predicaat-koninklijk-voor-c-h-euser-beheer-b-v

Back To Top