Ga naar hoofdinhoud
man wil schieten met pijl en boog tijdens Archery tag Rotterdam

Actief bedrijfsuitje in Rotterdam

man wil schieten met pijl en boog tijdens Archery tag Rotterdam

Ben jij op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor met je collega’s? In dat geval kan een actief bedrijfsuitje in Rotterdam leuk zijn. Tijdens een actief bedrijfsuitje ga je namelijk gezamenlijk met je collega’s verschillende activiteiten ondernemen. Je bouwt dus echt een diepere band met collega’s op. Bovendien is het natuurlijk hartstikke gezellig en je leert er ook veel van! Hieronder bespreken wij vier leuke actieve bedrijfsuitjes waar jij aan kunt deelnemen.

# 1 E-chopper citygame

Wil jij de stad Rotterdam beter leren kennen met je collega’s? Dan is de E-chopper citygame echt iets voor jullie. Tijdens dit uitje worden jullie voorzien van een iPad en een watertaxi-voucher. Vervolgens moeten jullie naar verschillende bijzondere locaties vinden en daar pittige vragen beantwoorden. Het is een echte ontdekkingsreis door Rotterdam. Het is heel spannend, maar je steekt er natuurlijk ook heel veel van op. Je kunt ook een uur gebruikmaken van de E-chopper, zodat je gemakkelijker op de afgelegen bijzondere locaties kunt komen. Dat op zich is al een feestje om met je collega’s te doen.

Bekijk dit actieve bedrijfsuitje >  

# 2 Archery tag Rotterdam

Lijkt het je leuk om gezamenlijk met nieuwe collega’s een skill bij te leren? JA!? Dan is Archery tag Rotterdam een super leuk bedrijfsuitje. Archery tag is een combinatie tussen boogschieten, trefbal en paintball. Het doel is om obstakels als dekking te gebruiken om vervolgens op targets en tegenstanders te schieten. Het is een veilige activiteit die op verschillende plaatsen gespeeld kan worden. Daarbij kun je denken aan een bos, sporthal, strand, voetbalstadion of loods!

Bekijk dit actieve bedrijfsuitje > 

# 3 Indoor Golf

Lijkt het je leuk om op verschillende bijzondere banen uit de wereld te golfen met je collega’s? Tijdens indoor golf kun je golfen op beroemde banen als St.Andrews Links Old Course, PGA National en nog vele anderen. Je hoeft er niet voor te reizen, maar dit kan allemaal bij de Indoor Golfacademy in Barendrecht plaatsvinden. Je kunt niet alleen golfen op geweldige banen, maar je leert ook je skills verbeteren. Het programma is geschikt voor alle niveaus. Niemand hoeft dus achter te blijven.

Bekijk dit actieve bedrijfsuitje > 

# 4 Zwaard vechten in Rotterdam

Lijkt het jou leuk om terug in de geschiedenis te gaan met je collega’s? In dat geval kan zwaard vechten in Rotterdam een zeer leuk uitje zijn. Je ervaart daar hoe het is om te vechten met originele, middeleeuwse wapens! Je gaat niet alleen zwaard vechten, maar je krijgt ook les wat betreft de middeleeuwse filosofie. Tijdens het vechten worden jullie begeleid door een professionele vechtmeester.

Bekijk dit actieve bedrijfsuitje > 

Lijkt het je leuk om één van deze activiteiten te ondernemen? Aarzel dan niet en neem eens contact op. Naast de reguliere uitjes is het vaak ook mogelijk om nadien te genieten van een diner of een borreltje. Het is natuurlijk leuk wanneer jullie heerlijk kunnen napraten.

Bekijk hier alle actieve bedrijfsuitjes > 

Back To Top