Skip to content

100 jaar Dolderman B.V.

In juni mochten wij bijdragen aan het historische evenement ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Dolderman BV. Het waren twee geweldige dagen vol festiviteiten, met maar liefst 1.700 aanwezigen, relaties, vrienden, familieleden, medewerkers, partners en kinderen.

Festival Chique

Een goed glas wijn in een echt en stijlvol glas, een festivalscene met witte en mooie stretchtenten en de betere foodtrucks. Een goed stuk vlees op de bbq. Een cocktailbar met gin-tonic en Pornstar Martini.

Met een spetterende openingsact met oa luchtacrobaten, een top band en DJ en een optreden van Edsilia Rombley werd het een avond om niet te vergeten.

Op de 2e dag konden medewerkers met familie en andere belangstellenden het nieuwe pand bezoeken. Op het terrein werden zij getrakteerd op diverse activiteiten voor kinderen. Een reuzenbellenblaas artists, henna-tattoos, nostalgische draaimolen en minikartbaan.

Ook nu natuurlijk, net als op de eerste dag, weer allerlei lekkere gerechten uit de foodtrucks en gerechten speciaal voor de kids.

Back To Top